Fiica biologică a actorilor Brad Pitt și Angelina Jolie își dorește să fie băiat

Brad Pitt este mândru de fiica lui și a actriței Angelina Jolie, Shiloh. După divorțul perechii din anul 2016, actorul, tatăl a alți cinci copii, rămâne apropiat de Shiloh, care a împlini 14 ani miercuri, 27 mai.

„Shiloh este apropiată de ambii ei părinți. Toți frații ei au așteptat nerăbdători să o aniverseze”, a mărturisit o sursă, pentru Entertainment Tonight.

„Brad este atât de mândru de Shiloh și de persoana în care ea s-a transformat. Iubește cât de onestă este și cât de bună este cu frații ei.”

Fiica biologică a actorilor Brad Pitt și Angelina Jolie își dorește să fie băiat

În anul 2014, atunci în vârstă de 8 ani, Shiloh le-a mărturisit părinților ei că nu-și dorește ca lumea să i se mai adreseze folosind acest nume, ci că ar prefera să i se spună John.

Cu patru ani înainte, în 2010, Angelina mai mărturisea într-un interviu pentru Vanity Fair:

„Vrea să fie băiat. Așa că am fost nevoiți să o tundem. Îi place să poarte haine de băieți. Se consideră unul dintre frați”.

După separarea cuplului din 2016, relația dintre Brad și Angelina a fost una relativ tensionată. În prezent însă, perechea încearcă să ajungă la un compromis pentru binele copiilor lor.

„Copiii sunt cei mai importanți pentru Brad. Le povestește mereu prietenilor lui despre câte învață despre viață de la aceștia din urmă.

El și Angie se înțeleg din ce în ce mai bine după stabilirea termenilor custodiei. A evoluat în bine relația lor.”

Divorțul perechii a fost pronunțat în aprilie 2019. „Spre surprinderea apropiaților lor, comunicarea dintre ei s-a îmbunătățit enorm și sunt amândoi dedicați creșterii copiilor lor.

Copiii au un program stabilit de termenii custodiei, lucru benefic familiei. (…) Acum copiii petrec timp cu ambii lor părinți și asta îi face fericiți.”

Începutul poveștii de dragoste dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut în anul 2005, pe platourile de filmare ale peliculei Mr & Mrs. Smith, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit nouă ani mai târziu, în 2014.

Fostul cuplu s-a separat în anul 2016, după doar doi ani de mariaj, din cauza problemelor actorului cu consumul de alcool.

Când s-au cunoscut, Angelina deja adoptase un fiu, pe Maddox Chivan, acum în vârstă de 18 ani. Tânărul este student al unei universități din Korea de Sud.

Fostul cuplu are trei copii adoptați și trei biologici. În iulie 2005, Jolie și Pitt au adoptat o fiică din Addis Abeba, Ethiopia, pe micuța Zahara Marley (14 ani).

În mai 2006, actrița a dat naștere primului lor copil biologic, o fiică, Shiloh Nouvel (14 ani). Un an mai târziu, în martie 2007, Jolie și Pitt adoptă un fiu în vârstă de trei ani, Pax (15 ani).

În mai 2008, cuplul a confirmat că actrița este însărcinată cu gemeni, iar în luna iulie a aceluiași an, în Nice, Franța, Angelina le-a dat naștere gemenilor lor, o fiică și un fiu, Vivienne și Knox (11 ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Dana Rogoz, suplă la doar o săptămână de la naștere. Ce regim a respectat în timpul sarcinii?

Kate Middleton, furioasă pe Meghan Markle. „Meghan și Harry au fost atât de egoiști”

Ștefan Bănică Junior, omagiu la 25 de ani de la decesul celebrului său tată: „A însemnat, pentru mine, un model”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete