Fetiță de 6 ani internată de urgență la spital după ce a înghițit magneți așa cum a văzut pe Tik Tok

O fetiță în vârstă de 6 ani a fost dusă de urgență la spital după ce a înghițit 23 de magneți, așa cum a văzut în videoclipurile de pe  TikTok.

Copilul s-a jucat cu bilele de magneți la școală apoi le-a luat acasă pentru a face bijuterii unei păpuși. În câteva zile ea a înghițit 23 de magneți puternici. Mama fetei a tras un semnal de alarmă către toți părinții după ce a ajuns cu fetița ei de șase ani la spital pentru o intervenție chirurgicală pentru a-i salva viața, după ce a înghițit 23 de magneți.

SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Chirurgul care a efectuat operația de urgență a declarat că magneții sunt „potențial letali'. Mama fetei, locuiește în Sussex și a spus că fetița încerca să imite pierciengul din limbă așa cum a văzut în videoclipurile de pe TikTok.

Familia găsise mai mulți magneți în dormitorul fetiței. Potrivit BBC, mama a declarat presei: „Vreau să-i avertizez pe părinți cu privire la pericolele copiilor lor care se joacă cu acești magneți din care se fac bijuterii.”

Tanith, fetița de 6 ani a spus că magneții „se simțit frumos' în gură în timp ce se juca cu ei.

Magneții erau atât de puternici încât s-au lipit între ei în intestin după ce i-a înghițit.

Fetița a acuzat dureri de burtă pe 12 septembrie și a început să vomite imediat. Medicul de familie care a consultat-o inițial a crezut că este apendicită și-a dat mamei trimitere de urgență la spitalul de copii din Sussex. În timpul operației chirurgul a găsit aglomerarea de magneți lipiți între ei. “Dacă aveți biluțe de magneți în casă și copii mici, gândiți-vă bine la eventualele pericole”, au declarat medicii.

Fata a fost externată luni iar acum se recuperează acasă.

“A trecut printr-o intervenție chirurgicală majoră care a fost copleșitoare pentru organismul ei. Are o cicatrice de aproximativ 10 cm lungime”, a spus mama ei. “Ar fi putut fi mult mai rău – din fericire nu există daune permanente dar exista posibilitatea să aibă nevoie de stomă”.

Cât timp a fost internată în spital familia a găsit mai mulți magneți în dormitorul fiicei sale.

„Vreau să-i avertizez pe părinți despre pericolele copiilor lor care se joacă cu magneți. Sunt foarte periculoși.'

Sursa: BBC News

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro