Fetele se topesc după ce beau cocktailurile lui! Un masterand în Turism, afacere de succes din băuturi

Un tânăr care a studiat turismul și a muncit în paralel ca barman prepară cocktailuri după care toate fetele se topesc.

Adrian Rareș Pop, în vârstă de 29 de ani, a lucrat mai bine de șapte ani care barman în cele mai bune restaurnate din Bistrița-Năsăud, însă a simțit nevoia să aibă propriu bar, astfel că și-a pus ideea în practică.

A început o afacere cu un bar mobil prin care aduce culoare și bună dispoziție la evenimente, iar fetele se topesc după cocktailurile preparate de tânăr.

Adrian a studiat turismul, fiind masterand la Facultatea de Geografia Turismului din cadrul extensiei Universității Babeș-Bolyai de la Bistrița.

Cu barul său mobil, el merge la nunți, botezuri, majorate, aniversări – oriunde gazda își dorește ceva mai special pentru invitați. Rareș le-a oferit clienților săi posibilitatea de a alege între mai multe pachete, care li se pare mai convenabil. Băutura poate fi asigurată de organizator și atunci prețul lui este de 1 Euro/persoană, preț în care este inclusă consultanța, barul mobil, barmanul profesionist care servește invitații, pahare, paie, șervețele, gheața și transportul pe o distanță de maxim 25 de km în jurul Bistriței sau clienții pot opta pentru un pachet all inclusive, în care prețul îl dictează băuturile alese, fiind cocktailuri mai ieftine sau care necesită băuturi mai rare și mai scumpe.

Întrebat de Bistrițeanul.ro ce băuturi sunt preferate la petreceri, Rareș spune că Mohito este cel mai cerut cocktail, iar dacă ar fi să facă o împărțire a băuturilor pe sexe, băieții preferă shoturile Blue Kamikaze, în timp ce fetele se topesc după cocktailuri Bubble Gum sau… Sex on the Beach.

„Dintre toate joburile pe care le-am avut, în spatele barului mă simt cel mai bine. Nu este deloc plictisitor să fii barman. În jurul barului este o atmosferă foarte frumoasă. Oamenii se relaxează, uită de grijile lor și sunt veseli. Iar tu, dacă știi ce să faci, poți să-i ajuți să se simtă bine, să-și recapete zâmbetul pe buze. Cele mai frumoase sunt poveștile de dragoste care încep în jurul barului, cu un cocktail, un shot… Îi vezi pe băieți cum prind curaj, fetele încep să zâmbească larg după un cocktail… E cea mai frumoasă atmosferă. Mai vezi și oameni triști pe care îi ajuți mult doar ascultându-i. Asta îi face să se simtă bine și să mai uite de necazuri' – povestește Rareș.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Povesti adevarate