Britney Spears, motivul pentru care și-a închis contul de Instagram. Fanii au chemat poliția

Recent, Britney Spears și-a șters contul de Instagram. Fanii au crezut că ceva nu este în regulă și au chemat poliția la domiciliul ei pentru a verifica dacă vedeta este în pericol. Explicația pentru dispariția ei a fost foarte simplă.

În realitate, a existat atât de multă agresivitate din partea publicului, încât Britney Spears a decis să își șteargă contul: „Da, asta sunt eu. Sunt vie și sănătoasă.'

„Mi-am închis Instagram-ul pentru că erau prea mulți oameni care spuneau că arăt ca o idioată dansând și că arăt nebună. Sincer, făceam tot ce puteam, dar m-a deranjat să văd că oamenii vorbesc liber despre asta la televizor… da, m-a rănit”, a declarat vedeta, potrivit Bright Side.

În cele din urmă, ea și-a redeschis contul după o săptămână agitată. Singurul lucru pe care a încercat să îl explice este că duce doar o viață care îi place: „Din moment ce toată lumea crede că îmi cunoaște povestea. Gândiți-vă din nou. Este ceea ce este… nu, nu am o cădere nervoasă. Sunt cine sunt și merg înainte în viața mea. Nu m-am simțit niciodată mai bine!”

Ea mărturisește că se simte tânără și că nu vrea să rămână umilă sau monotonă. Fiecare are dreptul să trăiască așa cum vrea. Nu își face rău nici ei, nici altcuiva și vrea doar să se distreze.

Fostul soț al cântăreței a declarat în urmă cu ceva timp că cei doi fii ai lor, Sean Preston, în vârstă de 16 ani, și Jayden James, în vârstă de 15 ani, aleg să nu își vadă mama. Insistând că adolescenții își iubesc mama, Federline a declarat pentru Daily Mail: Băieții au decis că nu se văd cu ea în acest moment. Au trecut câteva luni de când nu au mai văzut-o. Au luat decizia de a nu merge la nunta ei'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete