Femei ca tine pe coperta revistei Avantaje

Avantaje este singura revista care ,,preţuieşte femei ca tine!,, Iată ce a însemnat şi ce a adus în viaţa potagonistelor statutul de cover star. Mai jos ele povestesc despre felul în care apariţia pe copertă a schimbat ceva în viaţa lor.

Simona Gherasim -Womens Success Coach, 36 de ani, BucureştiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 24)

 Loredana Luchian

Totul a început într-o zi în care vorbeam cu două prietene familiarizate cu siste-mul Silva (Sistemul Silva Ultramind, care te ajută să-ți folosești abilitățile menta-le); eu le-am propus o încercare.

Eram acasă, iar revista Avantaje era pe măsuța din sufragerie; am zis să vedem cum funcționează treaba cu vizualizarea pornind de la ceva ce, atunci, era departe de a fi realizabil; eu zic „hai să vizualizăm apariția pe coperta revistei. Ele au râs, dar eu eram hotărâtă să-mi valorific facultățile mentale. Voiam să vad CUM o simplă idee poate deveni realitate prin intermediul imaginației. Era 2009…

 Mihaela Băbuşanu

Apariţia pe copertă a fost un răsfăţ, o apreciere specială şi un motiv de reală bucurie şi mândrie. În mod clar mi-a adus un plus de notorietate şi simpatie şi asta m-a ajutat inclusiv în proiectele mele, mai ales cele sociale, destinate donațiilor pentru persoane defavorizate. Și au fost destui cei care voiau să o vadă în realitate pe „tipa care a apărut pe copertă…

 Manuela David

Apariția pe copertă a fost o confirmare a coordonatelor personale și profesio-nale, o reevaluare a resurselor și o rea-ranjare a modului în care îmi trăiesc viața. De atunci și până acum am ales să fac în plus trei activități pe care le consider importante: susțin o emisiune la Radio AS Suceava, Inspirație în Educație, organizez evenimente și ateliere motivaționale pentru adolescenți la centrul EduMax, scriu și mai public. Și, ca să le pot face pe toate, am mai multă grijă de mine, fac sport, mănânc sănătos, mi-am schimbat look-ul… Iar rochia cea roșie îmi poartă mereu noroc!

Florentina Muşat

V-am cucerit când v-am scris că am renunţat la ambițiile unei cariere ca să-mi cresc singură băieții. Fără bonă, fără bunici… De la apariția mea pe copertă, acasă nu s-a schimbat nimic notabil. Sunt în continuare educator, mediator, arbitru, învățătoare, bucătăreasă, femeie de menaj, asistent medical, cititoare de povești și cântăreață de Alunelu…. sunt o mamă tradițională, clasică, cu accente vintage. Ba da, s-au schimbat multe, completăm noi, cei din redacție… Florentina scrie pentru revistă articole de opinie pe diverse teme. Le scrie cu trăire și simțire, cu implicare, dar și detașare și înțelepciune.

Și cu mult umor, ca să nu ne luăm prea în serios! Și când e vorba de siluetă, și când se discută despre rochia perfectă pentru Revelion, și când se întreabă care e cea mai bună educație pentru copii, și când scormonim după ingredientele care țin o căsnicie în echilibru, și când ne dă idei despre cum să administrezi bugetul casei. Ca să nu mai spunem că scrie pro bono, doar pentru că îi place și fiindcă se simte bine împreună cu noi. Mulțumim, Florentina!

Simona Gherasim

O experiență ce rămâne unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de ziua mea. Încă mi-e greu să descriu în cuvinte trăirile de la ședința foto și apoi când am văzut revista: bucurie, emoție, teamă, nerăbdare, mândrie, recunoștință sunt doar câteva dintre ele. Momente de încântare. Plus creșterea notorietății mele profesionale. O cititoare mi-a devenit clientă, iar cele existente au fost încântate să citească povestea mea.

Nu mai spun cât de mândri au fost parinții mei și câte felicitări am primit de la prieteni! De atunci, cel mai important eveniment a fost faptul că am devenit mămică din nou. Fetița cea mică, Clara, face în curând 2 luni și nu încetez să mă minunez cât de împlinită mă simt!

Irina Alexandrescu

După ce participarea mea la concursul litarar organizat de Avantaje s-a transformat – la inițiativa redactorului șef – într-o apariție pe coperta revistei, mesajul pe care am dorit să-l transmit se adresează celor care simt că viața ia sfârșit după un eșec sentimental. Eu am învățat în timp că noi înșine suntem cei care punem sarea și piperul în rețeta vieții noastre…

Cele mai importante repere, post apariție pe copertă, sunt cateva ,,felii' dintr-o viață obișnuită, cu bune, și cu rele:

– am pierdut o persoană dragă din viața mea (bunicul);

– am semnat, de la începutul anului trecut, contractul de editare a romanului meu de debut, cu o editură importantă din țară, și sper sa apară cartea în librării cât mai curând;

– am finalizat un curs pe care mi l-am dorit și pe care l-am savurat;

– am învățat încă o dată, dacă mai era nevoie, că ceea ce nu te doboară te face mai puternic.

Ana Maria Dobre

Pe mine, sincer, m-a propus pentru copertă o prietenă care a crezut că aș fi potrivită, altfel nici nu mi-ar fi trecut prin minte… Când a apărut revista pe piață, colegii și prietenii nu m-au recunoscut pe copertă, probabil din cauza efectelor machiajului… Noroc că unii dintre ei au citit articolul și așa s-a răspândit vestea.

În schimb, copiii mei au fost cei mai impresionați, păstrează și acum revista și recitesc din când în când articolul. Cât despre mine, numai lucruri bune. Am încercat mai mult ca oricând să dau atenție pasiunilor mele recente – călătoriile și design-ul interior.

Diana Mihai

Treaba pe care o faceți e una minunată, insuflați încredere multor femei și în același timp ne faceți să ne simțim minunate. Viața mea nu s-a schimbat foarte mult, doar că am devenit mult mai încrezătoare. Păstrez încă vie amintirea shooting-ului și a faptului că m-am simțit pentru câteva ore ca un adevărat movie star. În rest, timpul meu se împarte între familie, care e pe primul plan, și activitățile zilnice.

Iar pasiunea pentru sporturile extreme a rămas la loc de cinste. După toate nebuniile pe care le-am incercat până acum, vara aceasta a venit rândul flyboarding-ului, wakeboarding-ului și sper la sfârșitul acestei săptămâni să reușesc să-mi îndeplinesc un vis mai vechi: săritura cu parașuta. Mă bucură faptul că, se pare, băiețelul a moștenit pasiunea pentru sport și aștept cu nerăbdare ziua când toți trei ne vom bucura de un strop de adrenalină.

Adela Dache

Ce pot să vă spun e că sunt tare mândră și fericită! Peste o lună voi deveni mămica unui baiețel minunat de care sunt mândră încă de pe acum! Oricum, de când am pozat data trecută în revistă, viața mea s-a schimbat. Nu lucruri spectaculoase, ci mai mult legate de atitudine. Am căpătat mai mult curaj și mai multă încredere în mine. Privesc lumea cu alți ochi. Abia aștept să văd cum mă va transforma maternitatea..

Andreea Bălăban

Apropo de apariția mea pe coperta revistei Avantaje, cel mai impresionant lucru a fost când fetița mea, Delia, a citit articolul (e la şcoala deja) şi a realizat cât de mult ne-am luptat amândouă pentru ca ea să trăiască. Acum este convinsă că ea este o „minune făcută de „Doamne- Doamne şi Îi mulţumeşte mereu pentru cât de mult a ajutat-o! Ca să nu mai spun că a dormit cu revista sub pernă câteva nopţi, iar în fiecare dimineaţă cand se trezea, pupa coperta! Asta a însemnat cel mai mult pentru noi!

Geanina Petrescu

Da, recunosc că din luna apariției pe copertă am avut o avalanşă de felicitări şi chiar realizări: apariţii în ziarele locale („Curierul zilei, „Argeşul), un mic interviu la o televiziune locală… Toată lumea mă întreba cum am reuşit să apar pe copertă! Între timp nu mai lucrez la agenţia de turism, dar am decis să urmez și să pun în practică unele dintre planurile la care visam în trecut, dar pe care le-am lăsat în așteptare din lipsă de timp: carnetul de şoferi şi o mică afacere a familiei.

Acea apariţie pe coperta revistei rămâne o amintire extraordinară. Vă mulţumesc din suflet pentru această oportunitate. Copiii au fost şi ei mândri de mine, iar soţul meu a fost felicitat chiar în şedinţă de la actualul serviciu. Vă mulţumim!

Ana Maria Mihail

Perioada august-septembrie 2012 a fost cu totul specială, am aşteptat cu nerăbdare apariţia revistei la chioşcuri, după o noapte nedormită de entuziasm şi emoţie. Ce bucurie am simţit cand m-a recunoscut fiul meu, Alex, pe copertă… „Uite-o pe mami!, i-a spus vânzătoarei. Ce fericită a fost mama mea, ce sentiment grozav, îl retrăiesc gândindu-mă la acele momente. Prietenii s-au bucurat alături de mine, am primit nenumărate felicitări şi gânduri frumoase.

Apariţia pe copertă a fost o provocare şi un vis împlinit, totodată mi-a oferit ocazia să semnez contracte pentru sedinţe foto şi spoturi video publicitare. Deşi poate părea o joacă, realizarea acestora implică multă muncă şi efort.

Fiul meu a încheiat primul an de grădiniţă, o perioadă cu emoţii şi griji, dar şi cu multe bucurii şi realizări. Am reluat activitatea cu copiii prin intermediul programului Şcoala Altfel, unde am petrecut o săptămână incredibilă alături de elevii din clasele primare.

Andreea Tocan

Uitându-mă în urmă, constat cu plăcere că a fost un an plin de întâmplări frumoase. Fetele noastre au terminat cu brio clasa I şi grupa mică, şi-au îmbogăţit colecţia de diplome, au scăpat de rotilele ajutătoare de la biciclete şi înoată tot mai bine amândouă. Încep să realizeze că sunt o echipă şi sunt fericite să descopere lucruri noi împreună. Nu-i puţin lucru!Noi am avut parte la agenţia Evenimento de noi provocări, am câştigat clienţi noi, (ulterior devenindu-ne prieteni!) şi am adăugat în palmares câteva evenimente remarcabile.

Personal, am redescoperit plăcerea de a face sport cu orice ocazie şi de a mă căţăra în copaci (doar că acum nu mă mai ceartă nimeni!) şi am încercat să-mi fac mai mult timp pentru mine şi micile mele pasiuni. Sigur că nu e uşor, dar, dacă voi reuşi să-mi ofer şi câteva zile la pescuit în toamna aceasta, voi considera că a fost un an minunat!

Melinda Creangă

Îmi amintesc faptul că, acum un an, pli-nă de emoție şi întrebări am urcat în trenul care mă ducea spre București și spre împlinirea unui vis (cred al oricărei femei), de a apărea pe coperta unei reviste. Nu am îndrăznit să cred cu adevărat că acest lucru mi s-ar putea întâmpla tocmai mie, dar nu aveam cum să opresc visurile mele…

Adevărul e că, până în ultima clipă m-am întrebat dacă e cu adevărat real… mă mândresc că am fost și eu „vedetă pentru scurt timp și că voi putea arăta revista și nepoților mei… A fost o bucurie pentru mama, care în ultimele luni de viață și-a putut arăta, cu lumină în ochi și bucurie în suflet, copilul de care era atât de mândră!

Mădălina Pavel

Sunt fericită că la castingul pentru copertă am fost aleasă câştigătoare; mă consider norocoasă şi privilegiată. Mi-am dorit acest lucru şi iată că mi s-a întâmplat. În general sunt o norocoasă… Experienţa Avantaje mi-a demonstrat, prin ceea ce reprezint eu ca femeie, că pot fi apreciată şi îndrăgită aşa cum sunt.

Între timp am învăţat să apreciez lucrurile care mă fac cu adevărat fericită şi să realizez cât de important este să-mi placă ceea ce fac şi să accept cu recunoştinţă ceea ce am. Şi cea mai importantă lecţie este conştientizarea faptului că ceea ce vreau trebuie să coincidă cu ceea ce pot! Sunt extrem de perseverentă şi am convingerea că o să ajung acolo unde-mi doresc pentru că depinde doar de mine acest lucru.

Marina Pasenciuc

„Cea mai sexi mămică din România e mamă singură – așa suna titlul de pe copertă! Paradoxal, nu? Dacă s-a schimbat ceva în viaţa mea de atunci? Pe plan profesional încă mai caut acel job care să-mi permită sa fiu o femeie independentă, o mamă care să le ofere copiilor un trai decent. Dar pot să vă spun că această experienţă a fost cel mai bun „pansament pentru sufletul meu. Am cunoscut oameni frumoşi lângă care am trăit momente de neuitat şi care mi-au facut sufletul să râdă şi să-mi amintească cine sunt şi ce pot cu adevărat.

Şi am învăţat un lucru important: acolo unde nu găsesc ecou să nu mai insist. Aşa că am început curăţenia generală… atipic pentru femei, am început-o din interior spre exterior, deci nici o schimbare de look momentan! Acum îmi „vopsesc sufletul! M-am întors acasă, cu fetițele, şi odată cu plecarea din Botoșani am lăsat în urmă şi bărbatul cu care 4 ani de zile am încercat să recompunem o familie… n-a fost sa fie. Sunt bine, zâmbesc şi mă bucur de ceea ce am, iar pe cele pe care nu le am le voi avea!

Mirela Purice

Apariţia în Avantaje mi-a adus o mare bucurie, atât mie cât şi familiei, şi mai ales prietenilor care au fost inspiraţi de activitatea mea de voluntariat. Două prietene îmi urmează exemplul și îşi caută deja stagii în străinătate. Pe plan profesional, am continuat lucrul cu copiii, iar din toamna acestui an voi lucra în învăţământ, fiindcă simt că am ajuns la un nivel în care pot împărtăşi din experienţa mea.

Toamna m-a prins cu multe călătorii în scop educaţional, seminarii din care am învăţat cum să lucrez cu tinerii cu dizabilităţi, (în Portugalia), dar şi cum să creez accesorii din obiecte reciclate (în Finlanda). Continui să mă las învăţată şi să învăţ.

Izabella Constantinescu

Încă o dată ne arătaţi că vă gândiţi la noi, femeile obişnuite, şi că „povestea frumoasă nu s-a terminat. Ideea de a ne reuni în paginile revistei care ne-a facut să ne simţim atât de speciale mi se pare excelentă. Când am primit vestea că voi fi pe copertă, am simţit că ceva mai frumos în acel moment nu mi se poate întâmpla. A fost ceva magic, greu de descris. Apoi, după apariţie, aprecierile din partea oamenilor dragi nu au contenit să apară.

Surpriza cea mai mare a venit de la oamenii cu care nu mai vorbisem de mult timp, iar gândurile bune din partea lor m-au facut să mă simt iubită. Spuneam atunci, în articol, că eu şi soţul meu nu avem copii, dar că sunt pe lista noastră de priorităţi. Ei bine, la câteva luni după asta, am aflat că sunt însărcinată şi urmează să nasc în luna martie, exact la un an după apariţia în revistă!

Cristina Ilona Dincă

Să apari pe coperta revistei Avantaje a fost o senzaţie şi o experienţă minunate. Surpriză, gelozie, încântare sunt doar câteva sentimente pe care le-am simţit din partea persoanelor pe care le cunosc. Timp de o lună de zile am simţit că sunt o altă persoană, am primit multe complimente şi am dat autografe. Mulţumesc reprezentanţilor revistei Avantaje care au crezut in mine. În rest, fac în continuare naveta București – Strasbourg, unde îmi continui munca.

Cătălina Biholar

„Revista mea a apărut în mai, în luna în care m-am născut, așa că am conside-rat-o un cadou nemaipomenit. Tot un cadou simt că a fost alegerea de a fi pe copertă, având în vedere că, la 26 de ani, cred că am fost cea mai tânără. În ceea ce privește parcursul meu de atunci și până acum, s-au întâmplat multe. Tot în televiziune activez, cu ace-eași pasiune, dar lucrurile merg și într-o altă direcție minunată: un proiect grozav în care sunt implicată va fi lansat, în premieră, în România.

El se numește e-Theatrum și e o platformă de teatru online de unde românii din țară și străinătate pot cumpăra și vizio-na spectacole de teatru filmate după cele mai recente tehnologii în teatrele din România. Așa ceva nu a îndrăznit nimeni să facă în țara noastră, așa că, îndrăznesc eu să spun acum că, de la 1 octombrie, lumea teatrului și a iubitorilor de teatru se schimbă

Florentina Băjenaru

Cum timpul scurs de la apariţia mea pe coperta revistei este foarte scurt, nu pot spune că s-au întâmplat prea multe lucruri în viaţa mea de atunci. Am fost încântată şi felicitată de mai toţi cunoscuţii mei, a fost cumva o continuare a lucrurilor frumoase care mi s-au întâmplat în ultimul an.

Încă lucrez la aceeaşi firmă, visul meu de a lucra într-o prestigioasă companie de beauty încă nu s-a concretizat, însă îmi doresc să cred că lucrurile vor evolua favorabil pe viitor. Pe plan personal sunt foarte fericită, am reuşit să mă mut împreună cu iubitul meu în apartamentul pe care îl aveam în achiziţie în perioada realizării pozelor. A fost o experienţă foarte frumoasă şi vă mulţumesc din suflet pentru această șansă şi mai ales pentru oportunitatea de a cunoaşte oameni deosebiţi ca voi

Andreea Ogăraru

Apariţia pe coperta Avantaje a fost ca un desert delicios pe care îl savurezi singură după ce te-ai străduit să găteşti masa perfectă pentru toţi cei din jurul tău. Numai că am avut şansa să împart desertul cu câteva sute, poate mii de alte femei, special de „obişnuite.

Am prins şi mai mult curaj de a construi în continuare proiecte frumoase pentru oameni frumoşi. În prezent sunt prinsă într-un adevarat labirint de activităţi, însă pot zări deja o finalitate concretă. Am descoperit un atelier cu totul special de ii, cu lucrături complexe, dar şi alte produse speciale de artizanat tradiţional pe care mi-am propus să le reprezint. Lucrez intens şi la organizaţia noastră, Asociaţia Ogăraru, pregătind deja programul pentru anul viitor, care va cuprinde, printre altele, o nouă călătorie cu copiii fundaţiei în Olanda. Vă urez ani mulţi, cu coperţi la fel de reuşite ca până acum, căci slavă Domnului, aveţi de unde alege femei minunate!

Denisa Bengescu

Nici nu îmi pot găsi cuvintele în ceea ce priveşte această apariţie… şi în acest moment încă sunt uimită că am reuşit să îmi împlinesc visul din adolescență…

Mai întâi aş vrea să mulţumesc bunicii mele, care întotdeauna m-a încurajat să fac orice pentru a-mi îndeplini idealurile. În al doilea rând, echipei Avantaje, care mi-a oferit această şansă şi mi-a redat încrederea în mine şi în puterile mele şi nu în ultimul rând, celor din familie: mama, soţul şi fetiţa mea. Cum s-a schimbat viaţa mea după apariţie!? Ce pot să spun e că am atras atât simpatii, cât şi antipatii, şi abia acum am realizat care îmi sunt adevăraţii prieteni. Deci… e bine, nu? Sunt fericită că mi-am recuperat încrederea în mine şi mai ales că fetiţa mea e foarte mândră de mama ei!

 Mădălina Gîdiuţă

Să apar pe copertă a fost o recunoaştere a calitaţii mele de femeie, mamă, antreprenor. Ce femeie nu înfloreşte când este dată exemplu unui public cum este cel al revistei Avantaje? Ediţia în care a apărut povestea mea a apărut recent pe piaţă, aşa încât, în afară de senzaţia de bucurie şi recunoaştere pe care mi-a oferit-o însăşi imaginea proprie pe coperta unei reviste de asemenea anvergură, nu a fost prea mult timp pentru a descoperi noi beneficii.

Sunt sigură că or să se mai întâmple datorită acestei apariţii şi alte lucruri minunate pe care nu le pot anticipa încă. Am primit însă complimente minunate de la prieteni şi cunoştinţe şi priviri pline de mândrie de la cei pe care îi iubesc. Recunosc, senzaţia că oamenii pe care îi iubeşti sunt mândri de tine este inestimabilă.

Şi tu poţi fi pe copertă! Află detalii la pagina 28 şi alătură-te acestei campanii. Povesteşte-ne despre tine, despre viaţa ta (în 150-200 cuvinte) şi trimite-ne poze recente (una portret şi una în picioare).

Trimite aceste informaţii prin poştă sau pe e-mail, la [email protected]. Nu uita şi următoarele date:

Doar pentru tine

■ Nume complet;

■ Vârstă;

■ Profesie, stare civilă;

■ Adresă;

■ Măsuri (haine, încălţăminte);

■ Telefon (fix şi/sau mobil).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro