Feli scoate „Iubirea ca la piață”

Feli scoate pe „taraba' sufletelor „Iubirea ca la piață', o piesă neprețuită despre lucrurile cu adevărat importante în viață, dincolo de averi.

 „Îmi doresc ca toți cei care ascultă piesa să realizeze că iubirea și fericirea chiar nu pot fi găsite la tarabă, la piață, nu pot fi negociate sau vândute la kilogram sau la jumătate de preț, ci ar trebui să fie cautate în altă parte. Sugestia mea ar fi ca prima oprire pentru această căutare să fie inima!', povestește metaforic Feli mesajul noii sale piese.

Co-producție Cat Music și HaHaHa Production, cu muzica și versurile scrise de Feli, împreună cu Șerban Cazan și Smiley și producția muzicală semnată de Șerban Cazan, „Iubirea ca la piață' a fost compusă în 2017 pentru a „trezi' oamenii care au convingerea că fericirea stă în lucrurile materiale.

„Vindem iubirea ca la piață/Negociem pe sentiment/Sărutări la legătură/Dăm iluzii kilograme/Până dăm de faliment!/Ce frumoasă ar fi viața dacă nu am pune preț/N-am mai vinde dragostea cui nu merita/Și, da, am trăi mai multe vieți' spune refrenul piesei al cărei clip este regizat și scris precum un scurt-metraj cu accente retro, din povești de altădată, de Vlad Oancea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete