Feli, mesaj emoționant pentru fiica ei: “Nu am știut cu adevărat ce e iubirea”

Feli, mesaj emotionant

Feli, mesaj emotionant

În luna noiembrie 2018, Feli Donose a devenit mamă pentru prima oară. Feli, mesaj emoționant pentru fiica ei: “Nu am știut cu adevărat ce e iubirea”.

Îndrăgita artistă a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar de atunci trăiește cele mai frumoase momente din viața sa.

Feli a dat vestea cea mare pe contul personal de Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu micuța.

“Suntem bine împreună! Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea!”, a scris artista.

Feli, mesaj emoționant pentru fiica ei: “Nu am știut cu adevărat ce e iubirea”

Astăzi, micuța Nora Luna împlinește vârsta de 6 luni. Cu această ocazie, Feli a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

“Nora Luna mea, acum 6 luni ai venit pe lumea asta!
Mulțumim, mami, că ne bucuri zilele cu energia și cu zâmbetul tău luminos!
Ești cea mai iubită, mami! Nu ne-ar ajunge sute de vieți să îți mulțumim pentru tot ceea ne oferi, pentru tot ceea ce ne înveți, și pentru fluturii din stomac ce îmi zboară prin tot corpul atunci când te privesc!
Până să apari, nu am știut cu adevărat ce e iubirea, cum niciodată nu am simțit atâta de puternic ce înseamnă să îmi fie DOR!
Pentru totdeauna îți dau viața mea, tot ceea ce sunt, pentru că știu, mami, că în lumea asta mare nu există loc mai pur și mai curat cum găsesc în inima ta!
Mulțumim că ne-ai ales!”, a scris Feli pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Nora Luna mea, acum 6 luni ai venit pe lumea asta! Multumim, mami, ca ne bucuri zilele cu energia si cu zambetul tau luminos! Esti cea mai iubita, mami! Nu ne-ar ajunge sute de vieti sa iti multumim pentru tot ceea ne oferi, pentru tot ceea ce ne inveti, si pentru fluturii din stomac ce imi zboara prin tot corpul atunci cand te privesc! Pana sa apari, nu am stiut cu adevarat ce e iubirea, cum niciodata nu am simtit atata de puternic ce inseamna sa imi fie DOR! Pentru totdeauna iti dau viata mea, tot ceea ce sunt, pentru ca stiu, mami, ca in lumea asta mare nu exista loc mai pur si mai curat cum gasesc in inima ta! Multumim ca ne-ai ales! Te iubim, Nora Luna Magica! ❤️ #eusuntfeli #noralunamea #teiubescdintotdeauna #soarelesiluna

A post shared by Feli (@felidonoseofficial) on

Feli s-a cunoscut cu tatăl fetiței sale, Cătălin, la o nuntă și a fost dragoste la prima vedere. La câteva luni după ce s-au cunoscut, au aflat că vor deveni părinți.

 

Foto:facebook.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete