Cum a depășit Brendan Fraser un divorț greu și autismul copilului său pentru a aduce o perspectivă nouă asupra vieții sale?

Brendan Fraser este genul de celebritate care va fi mereu aclamat ca un mare actor și persoană. Indiferent cât timp a trecut de la prima sa apariție publică, Fraser este încă în inimile fanilor.

Pe lângă faptul că este un actor fantastic, este și un tată iubitor pentru copiii săi. El a depășit mai multe obstacole de-a lungul timpului, mai ales că s-a confruntat cu autismul primului său copil și cu un divorț greu de dragostea sa, Afton Smith.

Când Afton Smith și Brendan Fraser s-au întâlnit pentru prima dată în 1993, cariera actorului era abia la început. Când s-au căsătorit, în 1998, Fraser se afirmase ca unul dintre cei mai bine cotați actori principali de la Hollywood. Iar Smith chiar a avut un rol într-unul dintre filmele sale, care s-a întâmplat să fie și ultimul pentru care a primit merite.

Cariera lui Fraser a suferit un eșec chiar înainte de divorțul său de Smith, în 2007. Din nefericire, dragostea lui Fraser și a lui Afton Smith a luat sfârșit în acel moment, când au dezvăluit lumii divorțul lor. Cu toate acestea, după cum au declarat amândoi, s-au angajat să continue o relație apropiată și plină de iubire.

În ciuda numeroaselor dezbateri din jurul divorțului lor, au ajuns în cele din urmă la un acord, mai ales în beneficiul celor 3 copii ai lor. Fraser, pe de altă parte, a depășit provocările și o despărțire dificilă care aproape i-a distrus cariera strălucitoare, dar acum este în sfârșit pregătit pentru o revenire emoționantă pe marele ecran.

Fraser și soția sa au avut 3 băieți în timpul căsniciei lor de 9 ani, iar el este un părinte dedicat și grijuliu cu ei.

„A avea copii îți îmbunătățește viața, pur și simplu”, a declarat Brendan Fraser, scrie Bright Side.

Griffin Arthur Fraser a venit pe lume în 2002, urmat de Holden Fletcher Fraser în 2004 și Leland Francis Fraser în 2006.

În ceea ce privește viața personală, precum și cea a copiilor săi, Fraser este o persoană discretă. Cu toate acestea, Holden și Leland i s-au alăturat lui Fraser pentru The Whale, încălcând tradiția și făcând o apariție publică rară.

Actorul s-a declarat profund emoționat de eveniment și a dezvăluit că și copiii săi i-au făcut o surpriză după ce au aflat de nominalizarea sa la Oscar pentru cel mai bun actor.

„Sentimentul de a împărtăși acel moment cu cei dragi mie este acum o amintire esențială pentru mine”, a mărturisit actorul.

Indiferent cât de mult succes și cât de cunoscut ar fi un actor, Brendan Fraser va acorda întotdeauna prioritate copiilor săi, făcând orice pentru a le asigura fericirea și bunăstarea. Într-adevăr, starul profită de orice ocazie pentru a le transmite cât de mult ține la ei.

„Întotdeauna îi îmbrățișez și îi sărut, fie că le place sau nu. M-aș arunca în fața unui tren dacă ar fi nevoie pentru bunăstarea lor. Asta nu înseamnă că îi poți proteja de orice, dar trebuie să încerci”, a mărturisit el.

Brendan Fraser, confruntarea cu autismul lui Griffin

Viața lui Fraser nu a fost numai raze de soare și curcubee, mai ales după ce primul său copil a fost diagnosticat cu autism. Actorul a ieșit recent la iveală despre afecțiunea fiului său, alegând mereu să îl țină departe de ochii publicului. În timpul unui interviu recent, el a mărturisit: “Fiul meu cel mare, Griffin, are nevoi speciale. Este autist”.

În ciuda situației delicate, Fraser a descoperit valoarea iubirii și a devotamentului pentru a-și crește copilul în cel mai bun mod posibil. “Are nevoie de un plus de iubire în lume și o primește”, a spus actorul despre fiul său.

“Este un medicament curativ pentru toți cei care îl întâlnesc”, a spus Fraser în timp ce își descria primul fiu, lăudându-l pentru persoana minunată care este. “El nu știe ce este cinismul. Nu îl poți insulta. El nu te poate insulta”, a mai explicat el. “Este cea mai fericită persoană și este, în viața mea și a multor altora, de asemenea, manifestarea iubirii.”

Brendan Fraser înțelege, de asemenea, importanța ajutorului pe care Griffin l-a avut din partea fraților săi mai mici, care nu au ratat nicio ocazie de a-și arăta respectul față de el pentru a-i da un sentiment de forță și valoare. Astfel, el a spus: “Încă de când erau mici, unul a fost întotdeauna purtătorul de cuvânt, iar celălalt era cel care făcea să se respecte.”

Experiența lui Fraser cu Griffin i-a permis acestuia să pătrundă mai adânc în rolul unui părinte supraponderal în recentul său film. Într-adevăr, după cum recunoaște el, fiul său l-a influențat în identificarea a ceea ce ar fi valoros și vital pentru a-i “modela” personajul.

Vorbind despre fiul său, actorul a spus: “Tocmai a împlinit 20 de ani. Este un copil mare. Are 1,85 înălțime. Are mâini și picioare mari, un corp mare. Înțeleg îndeaproape ce înseamnă să fii aproape de o persoană care trăiește cu obezitate”.

Brendan a revenit recent pe scena de la Hollywood și a avut deja o revenire impresionantă.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete