Fata lui Cornel Palade a fost dată afară din casa. Ada, mărturisiri dureroase: „Am fost agresată în mijlocul străzii”

Ada, fiica lui Cornel Palade, a trecut prin momente greu de imaginat, după ce a ales să plece din România. Artista a fost dată afară din casă și a ajuns cu hainele în stradă.

Pe una dintre rețelele de socializare, fiica lui Cornel Palade a postat un mesaj în care a povestit ce a pățit după ce a ales să se mute din România. Ada a ales să părăsească țara natală în urmă cu 3 ani, iar părinții ei au susținut-o în decizia pe care a luat-o.

„Am plecat din România în urmă cu aproape trei ani. Mi-am lăsat familia pentru visul meu, gândindu-mă că o să am prieteni adevărați și cei mai buni, o persoană drăguță care să fie lângă mine, să mă susțină. Mă gândeam că acești oameni credeau în mine, că mă iubeau, că-și doreau să fiu fericită, dar se pare că cel mai important lucru pentru ei a fost chiria', a scris fiica actorului pe Facebook.

Ada-Palade-si-Cornel-PaladeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ada Palade s-a trezit la un moment dat că este dată afară din casă, după ce a plecat în Anglia cu mai mulți prieteni. Ea și-a dorit să facă muzică în străinătate și a sperat că visul ei va deveni realitate.

„Îmi iubeam viața lângă tipii ăștia, crezând în ei, dar ei tot m-au dărâmat. Șase luni după ce m-am întors la Londra am fost dată afară pe străzi, am întrebat o persoană în care am crezut și am greșit din nou. Am fost dată afară pe străzi din nou pentru niciun alt motiv mai bun. Mi-am lăsat în spate familia și țara mea din cauza mentalității, sexismului misogin și adevărului că nu pot lucra într-un mediu unde prostia și prostituția sunt puse drept o imagine a muncii, iar eu nu sunt asta', a mai scris Ada Palade, în posatrea făcută pe Facebook.

„Am fost agresată în mijlocul străzii'

În urmă cu mai mulți ani, fiica lui Cornel Palade a fost agresată fizic și verbal de către un șofer de autobuz. Artista își amintește cu groază de acele momente cumplite prin care a trecut.

„Am plecat pentru că am văzut cum tatăl meu era disprețuit. M-am chinuit în țară încă din copilărie. (…) Mi s-au întâmplat lucruri rele. Am avut încredere în oameni și în promisiuni de la oameni falși care m-au mințit că ei cred în talentul meu doar pentru câștig personal. Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer de autobuz și nimeni nu a făcut nimic', a continuat Ada.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete