Fata lui Cornel Palade a fost dată afară din casa. Ada, mărturisiri dureroase: „Am fost agresată în mijlocul străzii”

Ada, fiica lui Cornel Palade, a trecut prin momente greu de imaginat, după ce a ales să plece din România. Artista a fost dată afară din casă și a ajuns cu hainele în stradă.

Pe una dintre rețelele de socializare, fiica lui Cornel Palade a postat un mesaj în care a povestit ce a pățit după ce a ales să se mute din România. Ada a ales să părăsească țara natală în urmă cu 3 ani, iar părinții ei au susținut-o în decizia pe care a luat-o.

„Am plecat din România în urmă cu aproape trei ani. Mi-am lăsat familia pentru visul meu, gândindu-mă că o să am prieteni adevărați și cei mai buni, o persoană drăguță care să fie lângă mine, să mă susțină. Mă gândeam că acești oameni credeau în mine, că mă iubeau, că-și doreau să fiu fericită, dar se pare că cel mai important lucru pentru ei a fost chiria', a scris fiica actorului pe Facebook.

Ada-Palade-si-Cornel-PaladeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ada Palade s-a trezit la un moment dat că este dată afară din casă, după ce a plecat în Anglia cu mai mulți prieteni. Ea și-a dorit să facă muzică în străinătate și a sperat că visul ei va deveni realitate.

„Îmi iubeam viața lângă tipii ăștia, crezând în ei, dar ei tot m-au dărâmat. Șase luni după ce m-am întors la Londra am fost dată afară pe străzi, am întrebat o persoană în care am crezut și am greșit din nou. Am fost dată afară pe străzi din nou pentru niciun alt motiv mai bun. Mi-am lăsat în spate familia și țara mea din cauza mentalității, sexismului misogin și adevărului că nu pot lucra într-un mediu unde prostia și prostituția sunt puse drept o imagine a muncii, iar eu nu sunt asta', a mai scris Ada Palade, în posatrea făcută pe Facebook.

„Am fost agresată în mijlocul străzii'

În urmă cu mai mulți ani, fiica lui Cornel Palade a fost agresată fizic și verbal de către un șofer de autobuz. Artista își amintește cu groază de acele momente cumplite prin care a trecut.

„Am plecat pentru că am văzut cum tatăl meu era disprețuit. M-am chinuit în țară încă din copilărie. (…) Mi s-au întâmplat lucruri rele. Am avut încredere în oameni și în promisiuni de la oameni falși care m-au mințit că ei cred în talentul meu doar pentru câștig personal. Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer de autobuz și nimeni nu a făcut nimic', a continuat Ada.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete