FAIN & SIMPLU PODCAST nominalizat la ELLE New Media Awards 2022

Podcastul Fain & Simplu este nominalizat la ELLE New Media Awards 2022! 

E cel mai „eu' proiect al meu. Sper să devină cel mai „eu' loc al tău! – Acestea au fost cuvintele lui Mihai Morar în 2020 când a început povestea Fain&Simplu.

Elle, cea mai vândută revistă de modă, beauty și lifestyle, pentru femei, din întreaga lume, organizează de 7 ani gala de premiere a celor mai influente personalități din mediul online. Anul acesta a apărut o  nouă categorie în lista de vot: #podcast.

Suntem extrem de recunoscători pentru aprecierea primită din partea Elle România, prin încadrarea podcastului „Fain & Simplu' în topul celor mai influente podcasturi din România.

Clubul pentru minte, trup și suflet n-ar fi existat fără contribuția ta. Fiecare share, like, comentariu sau vizualizare acordată de către tine ne-a încărcat de energie și motivație pentru a scrie un nou capitol din povestea noastră.

Comunitatea Fain & Simplu este nominalizată la ELLE New Media Awards 2022!

Dacă simți că acest podcast este un companion de seamă în călătoria ta spre echilibrarea minții, a sufletului și a trupului, te invităm să ne lași votul tău de încredere la categoria #podcast

VOTEAZĂ AICI: Fain & Simplu Podcast la ELLE New Media Awards 2022

Noi vom continua să scriem în cartea noastră și să-ți aducem cei mai faini invitați din poveștile cărora să-ți aduni inspirația și cunoașterea pentru a face pași spre cel mai bun tu.

Nu uita:

Tu ești și vei fi mereu personajul principal în călătoria pentru minte, trup și suflet.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial