Facelift-ul injectabil, la granita dintre tratamentele estetice medicale si cele chirurgicale

Facelift-ul injectabil, la granita dintre tratamentele estetice medicale si cele chirurgicale

facelift
Daca in facelift-ul chirurgical ridurile sunt eliminate, de regula, prin intinderea pielii, in facelift-ul injectabil acest rezultat este obtinut, in principal, prin redarea volumului fetei.

Concret, facelift-ul injectabil este o combinatie de trei tratamente estetice:

  • injectii cu acid hialuronic pentru redarea volumului;
  • cu toxina botulinica (Botox) pentru refacerea dinamicii fetei;
  • cu aminoacizi pentru stimularea sintezei de colagen.

De regula, este nevoie de o singura sedinta, care poate dura intre 30 de minute si o ora si jumatate, in urma careia timpul poate fi dat inapoi cu 10 ani. Rezultatele sunt vizibile imediat, sunt complete in aproximativ doua saptamani si se mentin intre 6 si 12 luni.

Spre deosebire de varianta chirurgicala, facelift-ul injectabil nu necesita anestezie generala, riscurile de complicatii sunt minime, iar timpul de refacere este de numai 10 minute. Procedura nu este dureroasa dar pentru confortul pacientului poate fi folosita o crema anestezica.

Facelift-ul injectabil se adreseaza celor care doresc sa previna sau sa trateze semnele imbatranirii fetei fara sa apeleze la bisturiu. Acestea apar de regula dupa varsta de 30 de ani. In cazul in care semnele imbatranirii fetei sunt severe, atunci cea mai buna varianta ramane facelift-ul chirurgical.

Pentru obtinerea rezultatelor dorite si evitarea complicatiilor, tratamentele trebuie realizate de catre un medic specialist in cabinete sau clinici autorizate. Strategia tratamentului este stabilita de catre acesta in cadrul consultatiei premergatoare.

Dr. Athanasios Fragkos

Dr. Athanasios Fragkos
Fragkos Medical Center
Telefon: +40723888844
contact@athanasiosfragkos.com
www.athanasiosfragkos.com

Foto: dreamstime; www.athanasiosfragkos.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete