Trio infernal: eu, mama si iubitul

Trio infernal: eu, mama si iubitul

Intr-adevar imi pare ca situatia este extrem de tensionta si de incurcata, ceea ce genereaza si starile pe care le parcurgeti: neputinta, tristete, confuzie, disperare, cu alte cuvinte o situatie infernala asa cum imi scrieti. Acest lucru genereaza foarte multa suferinta si mai ales foarte multa presiune pe care o resimtiti pana la a ajunge la epuizare.

Este poate un moment bun pentru a incerca sa iesiti din acest cerc vicios, in care fiecare isi doreste ceva de la dvs si reclama sa ii dati, si sa vedeti ce va doriti dvs din toate aceste lucruri care se intampla.

Este ca si cum toti ar fi depozitat toate dorintele in dvs si v-ar fi dat sa le purtati ca o povara. Alegeti dintre ele doar pe cele care va apartin. Ce simtiti ca va doriti sa faceti? Cum vedeti lucrurile? Daca vreti ca ele sa se aranjeze, dvs sunteti singura care o puteti face plecand de la ceea ce simtiti.

In incercarea de a-i multumi pe toti, veti reusi doar sa cresteti presiunea si confuzia aferente unei situatii imposibile. In fapt, este suficient sa va multumiti pe dvs. Incercati sa vorbiti cu ei, sa le comunicati cum simtiti si ce decizii veti lua ca urmare a ceea ce va doriti.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor