Nu vreau sa mai traiesc degeaba!

Nu vreau sa mai traiesc degeaba!

Sunt foarte mult lucruri care s-au petrecut cu dvs si cu familia dvs care a parcurs mai multe etape. Toate aceste etape (casatoria, nasterea copilului, divortul, recasatoria sotului, nasterea copilului lui, revederea) sunt incarcate de trairi amestecate (confuzie, furie, tristete, regret, nostalgie, bucurie) pe care dvs nu le-ati putut exprima, dat fiind comunicarea precara de care vorbeati. Chiar daca o familie alege sa se separe, exista legaturi care se pastreaza, ramane rolul de parinte pe care il aveti in comun, raman amintiri si goluri care asteapta poate un moment in care sa poate fi repovestite, intelese intr-un alt fel.

Inteleg din cele ce imi scrieti ca exista o suferinta pe care o impartiti cu totii si de asemenea ca nu exista o modalitate de a vorbi despre aceasta suferinta. Fiecare cauta sa reia legatura si sa inteleaga ce s-a intamplat cu celalalt si totusi sunt mereu obstacole.

Este bine sa va aplecati asupra a ceea ce simtiti, si in masura in care aceste trairi capata o forma sa gasiti o modalitate de a le comunica atat cu fiica cat si cu fostul sot. Nu putem schimba trecutul, nici anticipa ce va fi in viitor. Nu exista o garantie sau o reteta a unui solutii care sa recreeze ceea ce s-a pierdut. Dar impreuna puteti intelege ce aveti acum in comun, ce sentimente va unesc si cum pot evolua aceste relatii. Insa pentru aceasta este necesar ca si celalalt sa stie ce simtiti si ce va doriti.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor