Sufar de diabet…

Sufar de diabet…
Sufar de diabet…

Ca mai toata lumea de astazi, am un ritm de viata foarte solicitant, din cauza serviciului. Si fiindca in ultimele luni nu ma simteam bine deloc, am facut toate analizele. Din nefericire pentru mine, mi s-a depistat diabet zaharat. As dori sa stiu ce evolutie poate avea acesta in timp.

Din pacate, diabetul zaharat insulinodependent este o boala foarte serioasa, care trebuie tratata ca atare.

In evolutia sa, afectiunea atinge mai multe organe importante: rinichiul (ducand la insuficienta renala), aparatul cardiovascular (determinand hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica), vederea (arteriopatie periferica – ochiul producand retinopatie, care poate evolua spre orbire). Neuropatia diabetica este destul de neplacuta, generand parestezii (furnicaturi, intepaturi). O persoana bolnava de diabet insulinodependent este mult mai expusa la infectii decat un om sanatos.

Avand in vedere aceste complicatii redutabile ale bolii, te sfatuiesc sa nu neglijezi tratamentul, care consta numai in insulina. Nimic altceva (medicamente ori remedii naturiste) nu va avea efect asupra glicemiei ridicate! Sigur ca regimul alimentar hipoglucidic trebuie respectat, dar insulina va trebui administrata tot restul vietii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro