Oare s-a stins dragostea?

Din ceea ce imi scrieti pare a fi un moment de bilant dupa toti acesti ani. Ati parcurs multe experiente si fiecare dintre ele au lasat in interiorul dvs diverse trairi: bucurii, indoieli, tristete, neliniste, confuzie, furie sau teama. Cand lucrurile se intampla unele dupa altele, tendinta este de a intra in suvoiul lor si de a nu ne opri nici o clipa sa reflectam asupra lor.

De aceea cred ca este un moment bun acesta pentru a va acorda un pic de timp doar pentru dvs si pentru a va asculta. Ce au insemnat toate acele experiente? Ce v-au adus ele? Ce v-a determinat sa actionati asa?

Nimic nu este intamplator, si raspunsurile la aceste intrebari va vor ajuta sa va cunoasteti mai bine.

In ceea ce priveste intrebarea legata de sotul dvs, este important sa vedeti cum simtiti aceasta relatie dupa atata timp petrecut impreuna si mai ales ce va doriti de la ea. Indiferent de argumentele celor din jur, e nevoie sa fiti aproape de ceea ce simtiti, chiar daca acum pare confuz si amestecat.

Stiu ca nu este deloc usor, pentru ca sunt si 2 copii la mijloc si este vorba de familie. Dar puteti vorbi si impreuna cu ei despre ce simtiti. Comunicarea va va ajuta sa reconstruiti legaturile care sunt in suferinta sau care s-au rupt in timp.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies