Iubire la 10 ani?

Iubire la 10 ani?

Fetita dvs se afla in perioada preadolescentina si atractia ei fata de baiatul de care vorbiti nu este legata de iubire, ci este mai degraba o idealizare. Este varsta la care copiii cauta modele, pe care le admira si cauta in ele ceea ce nu au gasit in alta parte. Poate protectie, poate pe cineva cu care sa vorbeasca, poate afectiune si chiar apreciere, recunoastere.

Faptul ca i-ati interzis sa mai vorbeasca cu el nu face altceva decat sa inrautateasca lucrurile, ea simtind ca ii luati cu forta un lucru important din viata ei.

Poate ca ar fi de folos sa va apropiati de ea, sa incercati sa vorbiti cu ea despre aceasta relatie, sa ii permiteti sa exprime ce simte ea si prin ce e importanta pentru ea. Minciuna este o modalitate pe de o parte de a apara ceea ce pentru ea este important, iar pe de alta parte este o modalitate de a va arata ca relatia dvs cu ea sufera, ca nu poate avea loc o comunicare autentica, o ascultare din partea fiecareia fata de cealalta.

Ce inseamna ca nu ii aratati afectiune? Poate ca este confuz si pentru dvs si pentru ea aceasta oscilatie intre a fi ferma, autoritara si incercarea de a-i fi prietena. Ceea ce se intampla cu copiii, indiferent de varsta lor, manifestarile lor sunt o cale pentru noi de a intelege ceea ce simt ei si ceea ce traiesc ei, si poate chiar dificultatea de a vorbi despre lumea lor interioara, chiar si cu persoanele cele mai apropiate cum sunt parintii.

Nu-mi scrieti nimic despre tatal ei. Relatia lor cum este?
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor