Nu pot sa beau 2 l de apa pe zi

Nu pot sa beau 2 l de apa pe zi

Consumul a cel putin 2 litri de lichide pe zi este foarte indicat pentru buna functionare a organismului. Toate procesele biochimice din corpul uman au nevoie de apa, aceasta este un combustibil esential pentru metabolismul celular.

Deseurile toxice rezultate din procesele de arderi se elimina mult mai rapid si eficient in pre-zenta unei cantitati adecvate de apa. Hidratarea corecta „spala“ rinichii de nisip sau de microcalculi, prevenind aparitia pietrelor sau a infectiilor urinare. Constipatia poate fi combatuta printr-un aport suficient de apa si astfel se reduce absorbtia unor toxine sau a unor agenti cancerigeni la nivelul colonului.

Consumul suficient de lichide asigura si o piele mai tonica, mai elastica, mai putine riduri si cu mai putine depozite adipoase de celulita la nivel subcutanat. Daca nu ai senzatia de sete care sa iti asigure aportul de 2 litri pe zi si apa ti se pare fara gust, consuma ceaiuri cu diferite arome, astfel incat lichidele pe care le bei sa aiba un gust placut.

Evita apa si sucurile carbogazoase, precum si pe cele cu aditivi, cum ar fi diversi coloranti sau conservanti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor