In intimitate

In intimitate

Este absolut necesar sa-i vorbesti cu naturalete despre acest subiect, deoarece ii poti transmite fiicei tale ceea ce simti tu. Starea de stanjeneala pe care o ai atunci cand te gandesti la abordarea acestui subiect cu fetita voastra ar putea presupune ca iti asumi cumva responsabilitatea pentru reactia pe care o are fiica voastra.

Ai nevoie sa intelegi si sa accepti ca nimic din ceea ce ati facut voi nu este condamnabil, ca este perfect natural sa faci dragoste cu partenerul tau. Daca stii ca fiica voastra se trezeste si poate veni in dormitorul conjugal pe parcursul noptii, e bine sa folositi o incuietoare.

Pe de alta parte, poate ca este momentul sa ii explicati fiicei voastre ca, ori de cate ori doreste sa intre in camera voastra sau in alt spatiu decat cel personal, sa bata la usa si sa astepte un raspuns inainte de a intra. Ii puteti explica faptul ca orice persoana are nevoie de un spatiu intim, asa cum are si ea – si in acest context puteti sa folositi exemple concrete, cunoscute de ea; de exemplu, felul in care Scufita Rosie bate la usa Bunicutei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor