Am uter infantil

Am uter infantil

Sunt casatorita de mai multi ani si imi doresc foarte mult un copil, dar pana acum nu s-a intamplat nimic… Sa fie din cauza faptului ca eu am uter infantil? O a doua problema care m-a determinat sa va scriu se refera la faptul ca intre mine si sotul meu exista o incompatibilitate de Rh. Ce ma sfatuiti?

In putine cazuri de uter infantil (cu dimensiuni mai mici decat cele normale) nu se poate duce sarcina pana la capat. Problema Rh-ului nu are nici o importanta, pentru ca nu are legatura cu uterul infantil.

Te sfatuiesc ca, dupa ce vei ramane insarcinata, sa acorzi o atentie sporita sarcinii – prin ecografii repetate si examene ginecologice. Ecografiile nu sunt periculoase pentru fat si se pot face mai multe de-a lungul unei sarcini cu probleme. Sunt sigura ca printr-o supraveghere atenta a sarcinii vei reusi sa ai copii.

De fapt, problema uterului infantil se pune numai la prima sarcina, fiindca, dupa nastere, acesta va ramane putin mai mare decat inainte, adica ajunge la dimensiuni normale in cazul tau. La sarcinile urmatoare nu mai exista nici un risc din acest punct de vedere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro