EXCLUSIV: După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble dă lovitura vieții ei

Lidia Buble

Lidia Buble dă lovitura vieții ei. Chiar dacă din punct de vedere sentimental nu stă chiar pe roze, profesional artista a reușit să cucerească o bună parte din lume.

„Când îți dorești și visezi tot mai departe, atunci lucrurile ți se întâmplă… așa cum ți-ai dorit. Pot spune că am visat la acest moment. Momentul în care pasiunea și determinarea să se regăsească în zâmbetele, trăirile și satisfacția fiecăruia dintre voi. Da, datorită vouă și a celor care au contribuit ca piesa “La Luna” să ajungă peste hotare!

Vă anunț, astfel, dragilor, că “La Luna” feat Costi & Jay Maly este difuzată pe 40 Principales Spania, cel mai mare radio din lume, dar și în alte 9 țări!!! Premiera a avut loc în cadrul emisiunii @40globalshow, prezentată de celebrul @tonyaguilarofi.

Este o reușită a întregii mele echipe, @catmusicspain & Cat Music Latin, care a propulsat piesa alături de nume mari ale muzicii globale. Sunt printre singurii artiști Cat Music care au obținut drumul către o carieră internațională. Vă mulțumesc, tuturor, și promit să tot auziți vești bune din partea mea!❤️', a anunțat artista pe contul ei de Instagram.

Iată cum Buble își „repară' sufletul rănit din dragoste cu o mare performanță profesională.

Vezi pozele

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble dă lovitura vieții ei

După 5 ani de iubire ca-n povești, Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să o ia pe căi separate. Zvonuri privind despărțirea lor au tot existat, însă confirmarea a venit acum o săptămână pe contul de Instagram al prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni', așa sună o parte din mesajul care anunța despărțirea, mesaj care a fost șters, ulterior, de Simion fără vreo explicație anume.

Până la acest moment, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație în legătură cu despărțirea de Răzvan Simion.

View this post on Instagram

Cand iti doresti si visezi tot mai departe, atunci lucrurile ti se intampla…asa cum ti-ai dorit. Pot spune ca am visat la acest moment. Momentul in care pasiunea si determinarea sa se regaseasca in zambetele, trairile si satisfactia fiecaruia dintre voi. Da, datorita voua si a celor care au contribuit ca piesa "La Luna" sa ajungă peste hotare! Va anunt, astfel, dragilor, ca "La Luna" feat Costi & Jay Maly este difuzata pe 40 Principales Spania, cel mai mare radio din lume, dar si in alte 9 tari!!! Premiera a avut loc in cadrul emisiunii @40globalshow, prezentata de celebrul @tonyaguilarofi. Este o reusita a intregii mele echipe, @catmusicspain & Cat Music Latin, care a propulsat piesa alaturi de nume mari ale muzicii globale. Sunt printre singurii artisti Cat Music care au obtinut drumul catre o cariera internationala. Va multumesc, tuturor, si promit sa tot auziti vesti bune din partea mea!❤️

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Răzvan Simion, mărturisiri despre fosta lui soție, Diana: S-au terminat lemnele din sobă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete