Ești o proaspăt mămică și nu știi cu ce să te echipezi pentru primele luni ale bebelușului tău? 3 lucruri necesare ce îți vor ușura munca

Ai așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a primului tău moștenitor. Poate că ai fost anxioasă înainte de naștere, neavând capacitatea de a putea să-ți imaginezi cum vor fi primele momente în care îți vei strânge pruncul în brațe. Totuși, lunile au avansat, iar acum te regăsești în postura mult visată: cea de mămică.

Oricât de mult entuziasm te-ar putea însoți în această perioadă, există și multă presiune ce se resimte deja pe umerii tăi.  Partenerul tău de viață este lângă tine, oferindu-ți sprijin necondiționat, totuși chiar și în doi, creșterea unui copil se poate dovedi a fi o misiune extrem de provocatoare și dificilă.

Pentru a-ți ușura jobul de mămică, iată 3 echipamente ce nu trebuie să lipsească din artileria ta:

Pompa de sân

Corpul uman trece prin schimbări radicale în perioada sarcinii. De la apariția kilogramelor în plus și până la alăptarea excesivă ce poate surveni după naștere, statutul de femeie este unul fragil în debutul etapei maternității. Astfel, pompa de sân ajută în eliminarea resurselor excesive ale laptelui matern din timpul alăptatului, pentru utilizarea acestuia atunci când bebelușului i se va face din nou foame. 

Scaun de masă

Îți va fi dificil în primii ani de viață ai nou născutului să-l convingi pe acesta să stea ridicat atunci când îl hrănești. Așadar, scaunul de masă de la babyneeds.com îți vine în ajutor la această nevoie, susținându-i micuțului tău coloana și ușurându-i astfel și procesul digestiv. Unde mai pui că vine într-o varietate de culori și modele, calibrate și pentru cele mai pretențioase gusturi?

Încălzitor de biberon

Înainte de a-i oferi bebelușului tău toți nutrienții de care are nevoie, asigură-te că aceștia vor veni la o temperatură optimă. Pentru momentele în care ai colectat laptele matern pentru următoarea sa masă, poți alege să optezi pentru un încălzitor de biberon, în acest mod copilașul beneficiind de o porție de vitamine proaspăt servită.

Chiar dacă debutul perioadei materne se arată a fi  încărcat de stres și provocări la tot pasul, acesta constituie și cea mai magică perioada a vieții tale. În primele luni de naștere ale bebelușului se creează cea mai strânsă legătură între voi.  Fiecare țipăt al copilului este un semn al încercării sale de a se adapta la noua lumea în care a fost adus.

Alege să te folosești de progresele tehnologiei și să te bucuri de cea mai frumoasă etapă a vieții de mamă!

Sursa foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial