Ești gata pentru o vizită la Grădina de Lavandă? Iată cum poți ajunge în acest mic paradis

În ultimii ani, în țara noastră au început să fie cultivate din ce în ce mai multe lanuri de lavandă. Această plantă îmbietoare este folosită în diverse scopuri, fiind renumită pentru parfumul ei și pentru diferite proprietăți medicinale. Oamenii sunt fascinați de mirosul lavandei și nu este neobișnuit să descoperi case în care se folosește pentru a parfuma camerele sau în șifoniere, pentru a ține la distanță moliile. Având în vedere cât este de populară această plantă, tot mai multe persoane care o cultivă s-au gândit să împartă frumusețea și parfumul acesteia și cu alți oameni. Astfel, vei găsi foarte multe grădini cu lavandă care acceptă vizitatori și unde se comercializează produse cu această plantă minune. 

Dacă nu ai vizitat până acum o grădină cu lavandă, avem recomandarea ideală pentru tine. Îți propunem o Excursie Grădina de Lavandă – Salina Slănic, de o zi. Excursia este organizată de către O Zi Cât o Vacanță și cu siguranță vei rămâne cu amintiri frumoase și vei dori să te întorci și anul viitor în această locație. 

Traseul acestei excursii este București – Ploiești – Slănic – Tipărești. Plecarea este la ora 08:00 din parcarea Academiei Militare Române, iar prima oprire va fi la Slănic Prahova. Acolo, vei vizita Mina Unirea din cadrul Salinei, aflată la 208 m adâncime și cu o suprafață de 53000 mp. Această mină a fost deschisă pentru vizitatori în anul 1970, iar în cadrul circuitului turistic vei observa în detaliu structura masivului de sare. 

După vizitarea Salinei, va fi servit prânzul în Slănic, iar apoi traseul va continua spre Grădina de Lavandă de la Tipărești. Vei petrece timp de calitate aici, mergând cu grijă printre tufe, inspirând parfumul unic de lavandă și vei avea posibilitatea de a cumpăra produse de realizate cu extract de lavandă, cum ar fi săpun, apă de lavandă, lumânări și chiar și buchețele de lavandă. Excursia nu se oprește aici, astfel că următoarea oprire va fi la Mănăstirea Zamfira, de pe Valea Teleajenului. Aceasta va fi ultima oprire din cadrul excursie, iar apoi se va porni spre București, ajungând în oraș undeva spre seară, în funcție de trafic. 

În prețul excursiei sunt incluse următoarele servicii: transport cu autocar clasificat și însoțitor de grup din partea agenției. Separat, se vor achita intrările la obiectivele turistice și ghizii locali dacă este cazul și dacă dorești, poți achita supliment pentru locurile preferențiale. De asemenea, tot separat se va achita și costul mesei de prânz și alte taxele, dacă este cazul. Poți alege ca dată pentru această excursie 26.06 sau 10.07, acestea fiind perioada în care lavandă își arată adevărata frumusețe. 

Dacă ți-am atras atenția cu această excursie și vrei să vizitezi și alte locuri din România, îți recomandăm să intri pe site-ul O Zi Cât o Vacanță și să rezervi pachetele turistice ideale pentru tine. Vei descoperi numeroase excursii de o zi in Romania și destinații inedite, de care suntem siguri că te vei îndrăgosti. Vacanțele de o zi sunt ideale pentru toate persoanele care își doresc să se deconecteze din când în când și să vizitezi locuri deosebite din România. 

Sursa foto: www.ozicatovacanta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial