Este echinocțiul de primăvară: renunțări, desprinderi, promisiuni, un nou început

Pe 20 martie Soarele a intrat în semnul Berbecului, primul semn al zodiacului, iar noi trăim momentul echinocțiului de primăvară, care marchează începutul primăverii astronomice.

Ziua echinocțiului este egală cu noaptea, devenind din ce în ce mai lungă, până la maximul pe care îl atinge la momentul solstițiului de vară.

Ziua intrării Soarelui în semnul Berbecului a fost desemnată ziua Astrologiei și marchează începutul noului an astrologic.

Echinocțiul de primăvară. Renunțări, promisiuni, un nou început

Echinocțiul de primăvară reprezintă începutul unui nou ciclu de viață în ritmurile naturii. Acum începe noul an al Pământului, în mijlocul căreia trăim, iar ritmul vieții se accelerează. Ne referim aici la ritmul intern și personal de creștere. Nu înseamnă că până acum am stat. Am fost într-o așteptare activă, în ultima parte a ciclului anual, de la solstițiul de iarnă, în care am analizat efortul și rezultatul muncii noastre, de pe parcursul anului trecut. Am reevaluat alegerile pe care le-am făcut, am reoganizat intențiile noastre și planurile pe care ne dorim să le materializam. Conștient sau inconștient, am depășit situații care ne-au oferit ocazia să facem toate acestea.
Curenții cosmici aduc la echinocțiul de primăvară un suflu nou energetic. Dacă ne îngăduim un moment de liniște în această zi deosebită, putem oferi sufletului nostru resurse extraordinare ce ne vor ajuta pe tot parcursul anului.
Este important să ne desprindem de agitația cotidiană, care plasează pe primul plan de observație nevoile noastre imediate și să ne focalizăm atenția asupra dorințelor noastre, asupra imboldului interior care ne îndeamnă către scopul sufletului nostru.
Nevoile noastre imediate se reorganizează de la sine și se rezolvă mai ușor prin observarea și armonizarea scopului propriu pe termen lung, cu ritmurile naturii.
Să ținem cont de ciclul diurn-nocturn și să oferim trupului lumina zilei și odihna nopții; să ținem cont de ciclul lunar și să folosim conștient fazele de creștere și descreștere ale lunii.
Este timpul să trăim conștient momentele de echinocțiu și solstițiu și să captăm energiile momentului, să le permitem să ne străbată structurile energetice și să ne încărcăm energetic și să ne ridicăm vibrația proprie.
Ziua echinocțiului de primăvară, din acest an, este o zi în care chiar putem realiza un pas important în procesul de expansiune a conștiintei. În continuare, parcurgem o perioadă în care acest proces se accelerează.
Din acest motiv este important ca acum, la început de ciclu, să avem intenții clare și să avem încredere.
Reușim transformând frica și organizând gândirea. Detaliind, la nivel personal, aceste lucruri pot însemna o înşirurire de experiențe, unele chiar dureroase. Dar rezultatul va fi o limpezire interioară precum și creșterea puterii personale.

Cei care acordă atenție propriei evoluții spirituale, pot folosi influențele astrale ale momentului de echinocțiu, pentru a se centra în programul de viață, așa cum l-au ales, cu un plan bine conturat, pe baza motivațiilor personale și nu ale altora. Este importantă încrederea că facem ceea ce avem de făcut, dorința de a primi întreg potențialul, precum și recunoștința faţă de tot ajutorul, cu care suntem susţinuţi.

Ora de vară 2023. Când trecem la ora de vară anul acesta?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop