Erika Isac, care cântă „Macarena”, rupe tăcerea despre apariția la X-Factor: „Mi-am luat atât de mult hate încât m-a pus la pământ”

Erika Isac e în centrul atenției după ce a lansat „Macarena', o piesă în care vorbește despre problemele cu care se confruntă femeile în societatea românească. Ea a participat și la „X Factor', emisiunea de la Antena 1, unde a fost aspru criticată.

Erika a participat la X-Factor în 2015, pe când avea 15 ani. Invitată în studioul Paginademedia, artista în vârstă de 24 de ani a povestit că după participarea la emisiunea de la Antena 1 a fost asaltată cu mesaje de ură pe reţelele sociale. Totul pentru că purta pantaloni scurți.

„Pentru că au fost în numărul zecilor de mii adulţi de peste 30 de ani care numeau un copil de 15 ani c***ă, pentru că purtam pantaloni scurţi', a spus ea.

„Şi pentru că părinţilor mei le-a fost foarte frică ca, copilul lor să nu mai fie numit într-un anume fel, în primul rând pentru mine şi în al doilea rând pentru imaginea mea, pur şi simplu am luat decizia de a nu mai apărea.'

„Păream mai mare de 15 ani, eu fiind filmată de undeva de jos. Eu am 1,60 în realitate, dar la momentul respectiv, care s-a viralizat internaţional din America până în Australia, până în Brazilia, etc şi părea ca am minim 1,75m şi prin faptul că păream şi înaltă, şi eram şi machiată, că până la urmă te duci la televizor şi aveam pantaloni scurţi, cum poartă orice om pe pământul ăsta, oamenii au considerat că sunt dezvoltată mult prea devreme şi cu siguranţă mi-am început viaţa sexuală foarte devreme și cine ştie ce fac eu la şcoală', a mai povestit cântăreața.

erika-isac-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Povestea Erikăi Isac

Tânăra e pasionată de muzică încă din copilărie, după cum a recunoscut într-un interviu.

„Mă așteptam să fie bine, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de bine. Pasiunea mea pentru muzică a început de mult! Eu cânt de la 6 ani. Pe scurt: părinții mei și niște cunoștințe au observat că am ureche muzicală și m-au dus la canto, iar de acolo s-au tot mișcat lucrurile', a declarat cântăreața.

Originară din Constanța, această tânără și-a început călătoria în lumea muzicii la o vârstă fragedă, îndrăgind canto-ul încă de la vârsta de 6 ani.

De-a lungul anilor, Erika Isac a susținut sute de concerte în întreaga țară, construindu-și o reputație solidă ca artistă și câștigându-și un public fidel. Cu toate acestea, a fost abia în ultimii ani că a început să fie din ce în ce mai cunoscută și apreciată de publicul larg, odată cu lansarea unor piese care au captat atenția nu doar prin talentul său vocal, ci și prin mesajul lor puternic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete