Epilarea zonei intime: cele mai bune sfaturi pentru o linie de bikini netedă

Cum pot să îmi epilez zona intimă și să o fac cât mai puțin dureroasă? Iată toate informațiile de care aveți nevoie despre epilarea părului pubian.

Pentru noi toate este o îndatorire enervantă: îndepărtarea părului pubian care reapare constant. Cel puțin în jurul zonei de bikini, firele de păr nu ar trebui să fie vizibile. Toți cei care își epilează în mod regulat zona intimă cu lama sau un aparat de ras știu că această procedură trebuie repetată cel puțin o dată la două-trei zile și că între timp crește acel păr enervant. Atunci când te tai, apar coșuri roșii inestetice care te mănâncă și care sunt orice, numai frumoase de privit.

Epilarea cu ceară și zahărul la salon sunt costisitoare pe termen lung, iar cremele de epilare de multe ori nu funcționează cum trebuie sau irită pielea sensibilă. Poate că v-ați întrebat deja dacă ați putea să vă epilați și zona pubiană.

Ideea greșită conform căreia epilarea în zona intimă este asociată automat cu dureri mari ar trebui să fie de acum de domeniul trecutului. O piele netedă și fără păr după îndepărtarea părului pubian este necomplicată cu un epilator bun. Și, pe termen lung, de asemenea, mult mai ieftin decât epilarea cu ceară.

Cum funcționează un epilator?

Epilatoarele îndepărtează părul împreună cu rădăcinile acestuia. Un epilator are role rotative cu mai multe pensete. Acestea captează firele de păr și le smulg. Este evident că această procedură de îndepărtare a părului pubian nu este complet nedureroasă.

Epilatoarele intime au pensete speciale care sunt adaptate la structura pielii și a părului atunci când se epilează zona intimă. Dispozitivele au, de obicei, un mâner subțire și alungit, cu un cap puțin mai lat, ceea ce duce la faptul că puteți ajunge cu ușurință în locuri greu accesibile, similar cu un aparat de ras umed.

Este posibil să vă epilați în zona intimă?

Epilarea zonei pubiene este posibilă fără probleme, dar este asociată cu durere. Dar partea bună este că organismul se obișnuiește cu ea și cu timpul nu mai este atât de neplăcută.

Înainte de a vă epila zona intimă, trebuie să tundeți părul. Un trimmer este deosebit de potrivit pentru acest lucru. De asemenea, puteți folosi o foarfecă sau radeți părul pentru ultima dată și așteptați trei-patru zile.

Pentru o epilare perfectă a zonei pubiene, firele de păr trebuie să aibă o lungime de aproximativ 5 mm. La această lungime, dispozitivul poate capta cel mai bine părul. În funcție de model, există diferite setări de viteză sau funcții speciale de răcire sau masaj pentru a face epilarea în zona intimă mai puțin dureroasă. Unele epilatoare intime funcționează cu baterii și sunt rezistente la apă, astfel încât pot fi folosite și sub duș.

Care sunt avantajele?

În general, economisiți mult timp atunci când folosiți un epilator. Mai ales dacă îl comparați cu lama de ras pe care trebuie să o refolosiți din nou la fiecare două-trei zile cel mult.

Rezultatul după epilarea în zona intimă este comparabil cu cel al epilării cu ceară sau cu zahăr. Pe termen lung, este mult mai ieftin să vă permiteți un epilator, în loc să cumpărați în mod regulat aparate de ras, lame de ras, benzi de ceară și creme depilatoare.

Un epilator este o investiție unică care vă va aduce beneficii pe termen lung. Un alt mare avantaj este că un epilator potrivit pentru epilarea zonei intime poate fi folosit pentru aproape toate celelalte zone ale corpului. Așadar, îl puteți folosi și pentru epilarea picioarelor, axilelor și brațelor.

Ce face un epilator bun?

Pentru o epilare reușită în zona intimă, alegerea dispozitivului potrivit este enorm de importantă. Pentru tratamentul zonei intime, cel mai bine este să alegeți un aparat bun, cu accesorii înguste și un accesoriu de tundere care vă permite să tăiați firele de păr prea lungi.

O lumină încorporată vă permite să găsiți mai ușor părul în colțurile dificile.

Epilarea umedă fără fir ar trebui să fie posibilă, astfel încât să puteți folosi perfect efectul de înmuiere al apei calde. Epilatoarele cu funcție de masaj și vibrații reduc semnificativ senzația de durere.
Cu cât epilatorul are mai multe pensete, cu atât mai repede vei termina. Dacă aparatul prinde foarte bine părul, puteți reduce, de asemenea, roșeața și iritarea pielii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial