Epilare SPL în Iași la Beauty Line S

La Beauty Line S găsești tratamente corporale și faciale complete precum și Epilare Definitivă

Epilarea definitivă SPL este o metodă care folosește tehnologia luminii pulsate pentru eliminarea progresivă a firelor de păr prin anihilarea foliculului de păr. Prescurtarea SPL provine de la Square Pulsed Light – tehnologie ce transmite energia sub forma unui puls luminos constant. Tocmai acest fapt o face să fie sigură și să nu provoace arsuri. Specialiștii afirmă că noul și unicul patent SPL de la Yperion, reprezintă inovația în domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficientă decât metoda IPL. De ce? Simplu, pentru că SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive și constante, de aceeași intensitate. Adică, 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL. Aparatul oferă un tratament precis, rapid, eficient și confortabil, rezultatele procedurii de epilare fiind net vizibile chiar după prima ședință. În urma tratamentului, pilozitatea se reduce cu cca 90-95%. Pentru cele 5-10% fire fine și care cresc mult mai încet, sunt necesare ședințe de întreținere la 6 luni. Firele rămase după ciclul de ședințe de tratament vor deveni foarte subțiri și depigmentate, având un aspect ușor asemănător cu velus-ul (puful).

            Epilarea definitivă SPL are o serie de avantaje printre care se numără:

  • este mai economică pe termen lung decât epilarea clasică
  • cauzează mult mai puțin disconfort pentru piele
  • o ședință de epilare definitivă SPL durează mai puțin decât o ședință de epilare clasică
  • este o metodă mai sigură și mai igienică
  • nu există riscuri de infecții cauzate de fire de păr crescute în piele

Numărul ședințelor depind de mai mulți factori, cum ar fi culoarea firului de păr și a pielii, zona de tratament și factori genetici individuali. Din acest motiv este dificil să spunem un număr exact de ședințe. Fiecare persoană este unică, astfel încât, riguros științific este a nu se generaliza numărul necesar de ședințe pentru definitivarea tratamentului.

            În plus, există cicluri diferite de creștere a firului de păr în funcție de zona în care acesta este localizat. De exemplu, axilele au un alt ciclu de creștere a firului de păr față de mustață sau gambe, motiv pentru care nu te poți apropia de finalul tratamentului după același număr de ședințe.

Dar este general acceptat ca o medie de 6-8 ședințe pe zona corporală și 8-10, poate chiar 12 ședințe pe zona facială, vor da rezultatele așteptate. Se va efectua o ședință la un interval de 4 săptămâni. Încă de la prima ședință efectele sunt vizibile.

            Epilarea definitivă SPL in Iasi la salonul Beauty Line S utilizeaza cu tehnologia Yperion si este unul dintre serviciile de top oferite de salonul Beauty Line S. Echipa noastră dedicată se va asigura că veți cunoaște toate detaliile referitoare la această procedură, de la modul de funcționare și eficiență, până la contraindicații sau posibile efecte secundare. Ne dorim să aveți parte de cele mai calitative servicii când vine vorba de pielea dumneavoastră, așadar vă stăm la dispoziție pentru a răspunde cu drag la orice întrebare și vă putem consilia pentru a alege cele mai bune variante pentru dumneavoastră.  Punem la dispoziție clienților noștri servicii de epilare definitivă individuale, cât și pachete ce cuprind mai multe zone ale corpului pentru a răspunde tuturor nevoilor clienților.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial