Emoții cât casa pentru Sore: „Mi s-au înmuiat picioarele”

Astăzi a fost o zi importantă pentru mai multe vedete de la noi din țară. Prichindeii lor au început deja școala sau grădinița, fiind înscriși în sistemul privat. Părinții lor celebri i-au condus la ușa instituției și nu au ezitat să-i fotografieze și să posteze imagini cu ei, adăugând și mesaje emoționante.

Una dintre vedetele care au trecut prin mari emoții a fost Sore. Sore este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi. De-a lungul timpului a demonstrat că este o femeie puternică, luptătoare, însă când vine vorba de micuța Erin se topește toată. Până la urmă, este un sentiment natural și firesc atunci când ești mamă.

În cursul acestei dimineți, Erin și-a luat ghiozdănelul în spate, iar Sore i-a făcut o fotografie înainte de a intra la clasă. Amintirile anilor săi de școală au copleșit-o și combinate cu emoțiile de mamă au reușit să-i smulgă lacrimi și să-i stârnească diferite frici. De asemenea, Sore a postat o fotografie cu ea din copilărie, iar fanii au reacționat imediat când au văzut cât de mult seamănă micuța ei cu ea.

„1998 vs 2021. O dimineață plinp de emoții nebănuite. Da, am plâns. Da, mi s-au înmuiat picioarele. Regret că din cauza pandemiei, ritualul unui început de școală nu se ține, adaptarea emoțională a copilului se face (sau se încearcă) rapid.. aștept prânzul ca să aflu de la ea ce și cum. Cert e că inima mea ține atâta dragoste și grijă pentru copiluța mea, încât, uneori, îmi este atât de greu să îmi țin fricile și lacrimile doar pentru mine. Măcar mă încălzește gândul că ea nu le-a simțit și nici nu le-a văzut⭐️', a fost mesajul artistei din dreptul colajului foto cu ea și Erin.

Erin a împlinit cinci ani în luna martie a acestui an. Atunci, Sore a postat, de asemenea, un mesaj emoționat, semn că indiferent de succesul pe care îl are pe plan profesional, atunci când revine la micuța ei, devine o altă femeie. O femeie caldă, calmă, dornică să ofere toată grija și dragostea pe care o are în suflet minunii sale de fetiță.

'Acum 5 ani, nu dormisem toată noaptea dintre 24 și 25 martie. Știam că la 10 dimineața ne vom cunoaște iar emoția mă ținuse trează. Cu 30 de minute înainte să îți aud vocea pentru prima dată, nu mai știam nici ce grupă de sange am, nici dacă mâncasem ceva, nici ce făcusem cu o zi în urmă. Mintea mea se golise, amintirile parcă mi se șterseseră pentru că, în sinea mea, știam că viața mea se va schimba complet, că eu voi deveni altcineva, cineva mai bun, mai altruist, mai blând, mai, mai, mai. Așa a și fost', a spus Sore la vremea aceea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete