Emmanuel și Brigitte Macron, întâlnire cu președintele rus Vladimir Putin, în Franța

Președintele Franței Emmanuel Macron și soția lui Brigitte l-au întâmpinat pe președintele rus Vladimir Putin în Franța.

Conducătorul Rusiei nu a mers cu mâna goală, ci i-a făcut un cadou simbolic soției președintelui francez.

Emmanuel și Brigitte Macron, întâlnire cu președintele rus Vladimir Putin, în Franța

La începutul acestei săptămâni, Vladimir Putin (66 de ani) a făcut o vizită oficială în Franța, la casa de vacanță a cuplului prezidențial.

Președintele rus nu a mers cu mâna goală, ci i-a făcut o surpriză lui Brigitte. Vladimir Putin a impresionat-o pe prima doamnă cu un buchet de trandafiri roz.

Chiar dacă nu s-a simțit perfect, Brigitte Macron (66 de ani) s-a arătat foarte încântată de gestul președintelui rus.

Fosta profesoară s-a acidentat la umăr și a fost nevoită să poarte un bandaj special. În momentul surprinderii fotografiilor oficiale, prima doamnă a renunțat la bandaj.

Brigitte Macron a respectat și codul vestimentar. A purtat o rochie bleu până la genunchi și pantofi nude, asortați restului ținutei.

Intervenția estetică suferită de Brigitte Macron la nivelul feței

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, a fost fotografiată cu unul dintre brațe bandajat din cauza unui accident.

Brigitte a alunecat într-o barcă și și-a luxat umărul. Soții Macron se află de două săptămâni în concediu, concediu pe care îl petrec la Fort de Bregancon, în Bormes-Les-Mimosas, sudul Franţei, reședința de vară a președinților francezi.

Jurnaliştii Daily Mail, citați de OK! Magazine, au dezvăluit azi, 20 august, că soţia lui Emmanuel Macron a fost zărită din nou în public după o perioadă de mai bine de o lună.

Brigitte ar fi suferit câteva schimbări fizice între timp. Potrivit sursei citate, pe 17 iulie, înainte de a pleca în vacanţă, prima doamnă a Franţei a suferit o intervenţie chirurgicală care a durat aproximativ trei ore şi care a avut loc într-un spital privat din Paris.

Potrvit sursei menționate anterior, Brigitte Macron s-a rejuvenat facial şi a avut nevoie de două zile de recuperare, ambele petrecute la Versailles, după cum notează Daily Mail.

Pentru operaţie, soţia preşedintelui Franţei ar fi avut nevoie de anestezie totală.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Celebritățile care le-au luat apărarea lui Meghan Markle și Prințului Harry după ce cuplul regal a fost acuzat pentru că a zburat la bordul unui jet privat

Allison Holker și Stephen Boss așteaptă al doilea copil al cuplului și al treilea pentru dansatoare. Au dezvăluit sexul bebelușului

Cum arată astăzi Whoopi Goldberg? Actrița a avut probleme grave de sănătate: Sunt norocoasă că astăzi sunt în viață

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete