Emil Rengle a vorbit la TV despre relația cu Alexandra Stan. Anunțul făcut de dansator: „Mi-a schimbat viața”

Emil Rengle a acceptat invitația de a participa la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a răspuns celor mai incomode întrebări. Ce a spus despre orientarea lui sexuală, dar și despre relația cu Alexandra Stan.

Voce puternică a generației sale, extrem de talentat, extravagant și performer charismatic în toate aparițiile sale, Emil Rengle a fost duminica trecută la „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată la Kanal D.

Cu o poveste de viață extraordinară, Emil Rengle provine dintr-o familie cu posibilități modeste, din Oradea, însă a reușit să absolve cu brio Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, specializarea Coregrafie și a ajuns la cele mai mari școli de dans din America.

Emil Rengle și-a construit cu dedicare cariera de dansator și coregraf, a avut nenumărate apariții televizate și a colaborat cu unii dintre cei mai marți artiști români, precum INNA, Loredana, Marius Moga sau Alexandra Stan.

În anul 2018 a devenit cunoscut dansând pe tocuri și câștigând un prestigios show de talente și astfel a reușit să își cultive talentul și libertatea de exprimare, influențând pozitiv o generație întreagă.

„Este dansul pe tocuri marca dvs. înregistrată?', „Cât v-a plătit Florin Salam pentru un dans?', „Cum ați scăpat de timiditate?', „A fost un avantaj sau un dezavantaj să vă recunoașteți orientarea sexuală?', „Ați reușit s-o convingeți pe mama că nu e vina ei?', „Cât de mult doriți să vă căsătoriți?', „Câtă trecere aveți la femei?', acestea au fost doar câteva dintre întrebările adresate lui Emil Rengle în ediția de duminică, 26 februarie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Emil-Rengle-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Emil Rengle a răspuns: „Dansul pe tocuri se practică nici nu știu de când. Făcusem un research despre tocuri, în general, și, atunci, am aflat că au fost inventate, în primă fază, pentru bărbați, pentru regi, pentru a fi la înălțime.

Deci, tocurile au fost purtate în istorie prima dată de către bărbați. Cu siguranță, nu sunt primul și nici singurul bărbat care am dansat pe tocuri. Ba chiar pot să spun că, în momentul în care am luat studii în străinătate, în America, am luat cursuri de dans pe tocuri, unde acest stil de dans se folosește pentru a dezvolta corpul, să se obișnuiască cu o diferită statură, cu o diferită poziție corporală care, mai apoi, automat, te face să coregrafiezi într-un mod diferit'.

Și a continuat: „Sunt în descoperire. Mereu m-am arătat așa cum sunt. Nu există o altă imagine a lui Emil Rengle decât ceea ce este el. Eu sunt strâns legat ca om de artistul Emil Rengle.

Atunci când eu evoluez, arta mea evoluează. Atunci când eu mă schimb, arta mea se schimbă. Atunci când eu mă descopăr și dansez pe tocuri, sunt într-un fel. Atunci când renunț la tocuri sunt, din nou, pe un drum personal al meu, diferit.

Nu aș schimba asta. Ăsta ar fi și sfatul meu tuturor: fiți voi, pentru că aveți cel mai mare câștig în fața voastră, și anume, că sunteți speciali! Voi sunteți unicul așa cum sunteți și acolo este o infinitate de oportunitate.

Nu aș crede că faptul că am vorbit despre orientarea mea sexuală în mod deschis are vreo legătură cu câștigarea premiului. Absolut deloc!

Cred că faptul că sunt onest, că oamenii s-au conectat într-un mod pur, că am simțit energia aceasta și eu, și publicul a fost un motiv real pentru care ei au crezut în mesajul meu, l-au votat și și-au dorit ca acesta să devină numărul câștigător, cel puțin în anul acela'.

„O iubesc pe Alexandra Stan ca pe sora mea. E o iubire liberă. Nici eu, nici Alexandra nu credem în relații'

În 2014, Alexandra Stan l-a angajat pe Emil Rengle să-i facă o coregrafie pentru un videoclip, iar de atunci au legat o frumoasă prietenie. La un moment dat, dansatorul declara că a avut o aventură cu Alexandra Stan, iar totul ar fi avut loc la inițiativa artistei. În emisiunea lui Denise Rifai, fostul concurent de la Survivor România a evitat să dea un răspuns clar despre relația lui cu Alexandra Sran.

„Niciodată nu am adus în atenția presei viața mea personală. Niciodată nu m-am afișat cu relațiile mele. Niciuna dintre relațiile cu adevărat pe care le-am trăit nu au ajuns în presă. Nu am declarat absolut niciodată că am avut o relație cu Alexandra Stan. Pot să spun că o iubesc ca pe sora mea. Femeia aceasta, ca om, mi-a schimbat viața. A adăugat enorm în bagajul meu. Ea este un om care a crezut în mine și mi-a dat aripi. O iubesc pe Alexandra Stan ca pe sora mea. E o iubire liberă. Nici eu, nici Alexandra nu credem în relații'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete