Elena Cârstea a suferit un AVC, apoi a mai primit un diagnostic îngrijorător din partea medicilor: „Am stat la Urgențe două săptămâni”

Elena Cârstea a fost internată timp de două săptămâni, după ce a suferit un AVC. Solista a mai primit un diagnostic îngrijorător din partea medicilor.

Într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu, Elena Cârstea a declarat că a suferit un AVC și a fost internată la Urgențe timp de două săptămâni. Situația neplăcută a avut loc chiar înainte ca artista să împlinească 61 de ani, pe 26 februarie. După ce a suferit un AVC, Elena Cârstea a mai primit încă un diagnostic îngrijorător din partea medicilor și a aflatcă suferă și de pneumonie.

„Am răcit foarte tare, am făcut pneumonie și un accident vascular cerebral. Dar s-a rezolvat. Nu am mai putut să merg și nu știam de ce nu pot să merg. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână, două. Și tot s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă.

Toată luna trecută și luna asta am fost încontinuu la doctor, la toate testele. Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii – să mă reapuc de fumat. Acum sunt bine, m-am lăsat de fumat, sunt tare mândră de mine.

Cele două diagnostice nu cred că au legătură. Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate', a relatat Elena Cârstea, într-o intervenție la emisiunea „Exclusiv VIP by Cristi Brancu'.

Și a continuat: „Am știut că ceva nu e în regulă, dar am lăsat deoparte, că am fost ocupată. Și nu m-am agitat foarte tare, până nu a mai mers. Nu e vina nimănui, decât vina mea. Am o viață foarte liniștită aici, dar sănătatea mea nu e în ordine, nu a fost cum trebuie. Am stat în perfuzii tot timpul, cu aparat de respirat, injecții peste injecții, am fost toată vânătă.'

elena-carstea-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat au îngrijorat-o, astfel că Elena Cârstea a fost nevoită să schimbe câteva lucruri în viața ei. Artista are un stil de viață mult mai sănătos acum.

„Acum merg la piscină, o oră pe zi la gimnastică în apă, la înot. În 6 luni o să îmi revin complet. Trăiesc la fel cu trăiam și înainte, dar o să fiu mai atentă la anumite lucruri. Și să nu îl mai înnebunesc pe soțul meu. Săracul, mă roagă de nu știu când să nu mai fumez; dar eu nu am ascultat! Mi-a zis că nu poate să trăiască fără mine, să rămână sigur. E un om prea cumsecade…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete