Emil Mitrache, Americanu’ din „La bloc”, a fost operat pe cord deschis

Emil Mitrache, cunoscut ca Americanu’ din serialul românesc „La bloc', a suferit o operație pe cord deschis în urmă cu un an. El a vorbit la podcastul lui Cătălin Măruță despre perioada grea prin care a trecut.

În urmă cu un an, Emil Mitrache a fost operat pe cord deschis, după ce a descoperit întâmplător că are probleme de sănătate. Invitat la podcastul „Acasă la Măruță', Americanu din serialul „La Bloc' a povestit cum a ajuns pe masa de operație. Intervenția chirurgicală i-a fost plătită de către un prieten.

„Am avut o intervenție pe cord deschis. Fac acum un an. Și dacă nu descopeream întâmplător, nu mai stăteam de vorbă la ora asta. Am descoperit întâmplător, da. Am avut aorta mărită. Du-te și fă și tu niște analize. Nu aveam nimic. Ăsta este criminalul tăcut.. Nu te doare… Decât se rupe și într-un minut ai murit. Am o clinică lângă mine, m-am dus. Vă recomand să mergeți să la un medic cardiolog chirurg.. Am făcut CT-ul, mi-a ieșit, e măricică (58-60). În două luni se mărise cam 7-8 mm. Păi de la 10.000-12.000 de euro ( n.r.- costă operația). Mi-a salvat viața un prieten de-al meu, mi-a zis: „Du-te, îți plătesc eu!'. A durat operația aproape 8 ore, numai până îți face legăturile să-ți schimbe circulația sângelului printr-un aparat…'

emil-mitrache-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În urma investigațiilor, medicii au descoperit că acesta are o aortă mărită, însă nu avusese niciun simptom în tot acel timp. În doar două luni de când făcuse investigațiile, aorta se mărise cu 7-8 mm. După ce a primit analizele îngrijorătoare, Emil Mitrache a renunțat să mai fumeze. Actorul din serialul „La Bloc' a stat timp de 8 ore pe masa de operație.

„Eu am avut exact pe bază, pe inimă, mărirea. Dacă erai mai în vârstă, îți puneam una de porc, o valvă de porc. Tu mai duci și e metalică… E un mic cilindru, cu un ax pe mijloc și cu două jumătăți. Aud tot timpul. Eu când m-am trezit, pe noptieră aveam cutiile. Uite așa am scăpat… De când am deschis ochii, după operație, nu m-a durut nimic. S-a vindecat frumos. Zici că nu am avut nimic. Niciodată nu am făcut excese. Am renunțat la țigări din ziua în care am văzut CT-ul. Este ceva genetic.', a mai declarat actorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete