Emel Atıcı, actrița din serialul „Mă numesc Züleyha”, a murit în cutremurul din Turcia, alături de fiica ei

Emel Atıcı, actrița din serialul „Mă numesc Züleyha', am murit în cutremurul din Turcia alături de fiica ei. Actrița se afla în zona Kahramanmaraș.

Actrița Emel Atıcı și-a pierdut viața în urma cutremurelor cu magnitudinea de 7,7 și 7,6 grade, în zona Kahramanmaraș.

„Suntem profund întristați de pierderea lui Emel Atıcı, valoroasa actriță din serialul nostru de televiziune „Once upon a time Çukurova', și a fiicei sale Püryan Atıcı, în dezastrul provocat de cutremurul din țara noastră.”

Actrița Yeliz Doğramacılar a confirmat vestea tristă pe rețelele de socializare: „Sunt atât de tristă… Nu am putut să te salvez. Să ajungi în ceruri. Nu-ți plăcea să-ți fie frig… Sper că nu ți-a fost frig sub acele betoane”. Emel Atıcı și fiica sa, Hande Püryan Atıcı, au rămas blocate sub dărâmăturile casei lor, prăbușite în Adana, potrivit PRO TV.

Fiica regretatei actrițe a absolvit programul de management al transportului aerian civil la Universitatea Beykoz, în anii 2014-2015. „Suntem profund întristați de pierderea absolventei programului nostru de management al transportului aerian civil 2014-2015, Hande Püryan Atıcı, și a mamei sale Emel Atıcı, în cutremur. (…) să aibă parte de mila lui Dumnezeu absolventa noastră, draga Püryan și prețioasa ei mamă, iar familiei și celor dragi le transmitem condoleanțe.”

Serialul „Mă numesc Züleyha' a fost difuzat la Kanal D

Îndrăgitului serial „Mă numesc Züleyha' (titlul original: Bir Zamanlar Çukurova) a fost difuzat la Kanal D, aducându-le celor de acasă noi aventuri ale personajelor îndrăgite ale producției, Züleyha (interpretată de Hilal Altinbilek) și Yilmaz (Uğur Güneș).

Istoria unei iubiri unice, ce se derulează în Istanbulul anilor 70, dar și pe tărâmurile fertile din Adana, locuri ce poartă amprenta unor întâmplări în care se scriu povești despre curaj și iubire, dar și despre orgolii, ambiție și tiranie. Telespectactorii s-au bucurat de distribuția excepțională a acestei producții din care îi reamintim pe actorii Hilal Altınbilek, Uğur Güneș și Vahide Perçin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete