Ce face Daniel Pavel seara, după ce termină filmările la Survivor România 2023: „V-am mai spus un mic secret de-al meu, dar mă bucur că am făcut-o ”

Daniel Pavel locuiește în Republica Dominicană pe perioada filmărilor la Survivor România 2023, aproximativ șase luni de zile. Din ianuarie e în Dominicană și revine în țară abia la finalul show-ului. Pentru Libertatea, el a dezvăluit amănunte neștiute din viața lui de la mii de kilometri de casă.

Prezentatorul Survivor România 2023 a dezvăluit că are un loc secret în Republica Dominicană, că uneori seara, după filmări, merge la un restaurant preferat. „M-am gândit ce subiect să mai ating săptămâna aceasta, așa că mi-am aruncat o privire prin mesajele pe care le primesc cel mai des de la toți cei din țară. Și una dintre cele mai frecvente întrebări era: ce fac atunci când terminăm filmările seara! Ei bine, poate o să vi se pară banal, dar uneori de astfel de lucruri avem nevoie în viața noastră pentru a ne încărca bateriile. Foarte aproape de casă și undeva în drumul spre majoritatea locurilor în care filmăm se află un restaurant încărcat de oameni cu povești, de o piscină care ne amintește de locația în care ne aflăm, dar bine acoperit de soarele puternic.

Fostă unitate militară din perioada colonială a insulei, astăzi cu o veche, dar superbă arhitectură afro-caraibiană, aceasta este terasa la care mă găsiți la o poveste cu domnul doctor Teo, cu Ana la cina de seară și uneori cu echipa de producție înspre pregătirea următoarei zile', a transmis el, conform libertatea.ro.

daniel-pavel-dupa-filmari-survivor-2023-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„E locul în care am cunoscut oameni frumoși, oameni de-ai zonei care mi-au dat sfaturi despre ce pot face pe aici sau nu, care și-au deschis sufletul în spaniola locală și care-mi fac cele mai bune recomandări de mâncare sau de un rom bun. Poate vi se pare banal, dar pentru mine, după trei sezoane, a devenit acel loc în care ne cunoaștem toți între toți și în care nu doar că mănânc bine, ci plec mai fresh.

V-am mai spus un mic secret de-al meu, dar mă bucur că am făcut-o', a mai adăugat el.

Daniel Pavel o are alături pe Ana, iubita lui, în Republica Dominicană. Prezentatorul ia des legătura și cu familia, dar și cu băiatul lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete