Cătălin Scărlătescu, mai îndrăgostit ca oricând

Cătălin Scărlătescu, singurul jurat fără pereche de la „Chefi la cuțite' pare să-și fi găsit, în sfârșit, perechea. În sfârșit pentru că, de-a lungul anilor, au fost multe glume și discuții între cei trei jurați, în jurul acestui subiect arzător.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost,  mult timp, cunoscut ca un burlac care nu își găsea locul, din punct de vedere sentimental. Nu puține au fost glumele și apropourile din timpul show-ului culinar la adresa simpaticului bucătar, care nu reușea să-și găsească o parteneră pe termen lung.

„Sper să fie cu happy-end'

Se pare că aceste căutări au luat sfârșit. După mai multe speculații legate de relația lui Cătălin Scărlătescu cu actrița Doina Teodoru, sora cunoscutului chef oferă detaliile pe care toată lumea le aștepta.

Carmen Istrate a apărut în cadrul unei emisiunii de la Antena Stars și a recunoscut că relația dintre cei doi este una serioasă.

„Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. (…) Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia emisiuni și la filmări cu el, peste tot.'

„Vârsta e doar o cifră în buletin'

S-a discutat și despre diferența de vârstă dintre cei doi, Cătălin Scărlătescu fiind cu 18 ani mai mare decât tânăra actriță. Carmen a comentat acest detaliu, spunând că „vârsta asta nu e decât o cifră într-un buletin, contează cine ești tu. Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei, iar el este un copil pentru vârsta lui și atunci se întâlnesc undeva la mijloc. Cred că ea este mai matură decât este el, dacă este să analizăm.'

Citește și: Celine Dion arată ca o zeiță în rochie neagră

Foto: Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete