Ellen DeGeneres se mută la casă nouă. Cum arată complexul în valoare de 49 milioane de dolari?

Ellen DeGeneres se mută la casă nouă. Cum arată complexul în valoare de 49 milioane de dolari?

Gazda emisiunii Ellen DeGeneres este cumpărătoarea unei proprietăți de 49 de milioane de dolari din Montecito, California, una dintre cele mai scumpe proprietăți vândute vreodată în scumpa comunitate din Santa Barbara.

Ellen și soția sa au cumpărat proprietatea de la Dennis Miller, comediant și comentator politic, și soția sa, fostul model Carolyn Espley-Miller, la sfârșitul lunii septembrie. Datele arată că cei doi au deținut proprietatea din 2006.

Complexul, care nu a fost listat public pentru vânzare, include trei parcele de teren separate, însumând mai mult de 16.000 mp și mai multe structuri. De-a lungul anilor, fosta proprietară Espley-Miller le-a oferit fanilor săi de pe Instagram imagini ale proprietății, arătând stil olandez al casei principale, un „hambar' proiectat de arhitectul din Los Angeles Tom Kundig și un iaz mare de crini. Deseori, ea a postat „viața sălbatică' a proprietății, inclusiv libelule, colibri, rațe și un stârc, precum și grădinile imense.

Ellen Degeneres și soția sa, Portia De Rossi, au plătit 49 de milioane de dolari pe complexul cu trei case, cu piscină și propriul său lac. Acesta se află la o aruncătură de băț de Prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete