ELLE New Media AWARDS 2023, cel mai stylish eveniment dedicat comunității online

Intră în atmosfera ELLE New Media AWARDS 2023 și descoperă fotografiile surprinse în cadrul evenimentului organizat la Clubul Diplomatic.

Luni, 29 mai, pentru al optulea an consecutiv, ELLE a desemnat cele mai influente personalități din social media în cadrul galei ELLE New Media Awards, cel mai stylish eveniment dedicat comunității online.

Creatori și creatoare de conținut, vedete, designeri, prieteni și colaboratori ai revistei, muzică bună, ținute de party reunite sub dress code-ul Prints, colours & flirty summer mood: iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai așteptate petreceri a sezonului, desfășurată la Clubul Diplomatic.

Petrecerea a culminat cu ceremonia de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii celor 8 categorii ELLE New Media AWARDS, votați în exclusivitate de cititori pe site-ul elle.ro.

687a6403SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 34

Câștigătorii ELLE New Media AWARDS 2023

Ada Ciortea a câștigat titlul de Best Newcomer, iar premiul pentru categoria Implicare socială a mers către Silviu Faiăr.

Trofeul pentru cel mai bun Podcast/Vlog a fost obținut de către Mind Architect. Pentru al doilea an la rând, Maria Zvinca a fost desemnată câștigătoare la categoria Beauty.

Ioana Grama a câștigat la categoria Lifestyle, iar premiul pentru pentru cea mai influentă personalitate în zona de Fashion a fost obținut de Codrina Apostol. Câștigătoarea la categoria TikTok este Irina Deaconescu. Raluca Bădulescu a primit trofeul pentru categoria Celebrity.

Gazdele evenimentului au fost Roxana Voloșeniuc, redactor-șef ELLE România, și Maurice Munteanu, fashion editor ELLE România. Pe scenă a mai urcat Paulina, ce a susținut un moment muzical foarte apreciat de persoanele prezente la gala ELLE New Media Awards 2023. Atmosfera a mai fost întreținută de către Claudia Nicolae.

La reușita petrecerii în cadrul căreia au fost desemnați câștigătorii ELLE New Media AWARDS 2023 au contribuit sponsorii acestui eveniment: Guerlain, Raffaello, Syoss și Vodafone, cărora le mulțumim mult pentru sprijin! 

Ne-au fost alături și partenerii noștri: Musik Sound, Purple Flowers și Alexandrion Group cu brandurile Alexandrion Flavours, Brâncoveanu, Byzantium, Kingsbury Gin, Kreskova, Red Bowler și Bottega.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial