Eliza Natanticu, dezvăluiri uimitoare despre dorința de a avea copii: „Mă înspăimântă ideea de a naște…”

Cosmin și Eliza Natanticu sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi din țară. Cei doi sunt căsătoriți de trei ani, însă până acum nu și-au mărit familia. Cei doi au mers la Asia Express pentru a trăi experiențe inedite, dar și pentru a vedea în ce stadiu se află relația lor.

Recent, Eliza și Cosmin au oferit câteva detalii despre motivul pentru care nu a apărut nici un bebeluș în viața lor. Frumoasa soție a actorului a declarat că își dorește copii, chiar doi, însă pandemia de coronavirus i-a stârnit câteva temeri. Eliza a mărturisit că îi este teamă de spitale mai ales că din cauza unei bacterii spitalicești era să-și piardă viața.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații. Nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o meternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii.

Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag. Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată. Cred că aș fi o mamă bună', a dezvăluit Eliza Natanticu.

Cei doi concurenți de la Asia Express s-au cunoscut în 2009, iar nouă ani mai târziu și-au unit destinele, nași fiind Mihai Bobonete și soția sa. În tot acest timp, Eliza și Cosmin au întâmpinat câteva probleme care le-a pus căsnicia în pericol.

„S-a întâmplat când a venit Cosmin acasă după un TV Show. Am avut nevoie de o lună de zile, timp în care el nu mai era el, era un străin care a intrat în căminul nostru și pentru mine a fost un șoc și era să ne despărțim. A fost un moment crucial', a mai spus soția actorului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete