Eliza e fiica perfectă! Cât de mult o ajută pe Adriana Iliescu la treburile casnice: „Pot spune că am un ajutor de nădejde în casă”

Adriana Iliescu, în vârstă de 84 de ani, are un ajutor de nădejde în casă, la treburile casnice. Eliza, fiica ei care e studentă al două facultăți, o ajută întotdeauna, chiar și la curățenie, cele două obișnuiesc să și gătească împreună.

Adriana Iliescu este foarte mândră de Eliza. „Suntem bine amândouă, acum urmează să pregătim niște pachețele pentru Paște să trimitem la țară. Așa facem noi în fiecare an. Fetița (Eliza – n.r) este bine cu facultatea, pregătește referate, proiecte și tot așa. Învață!

Eliza mă ajută în perioada asta, și la curățenia de Paște, și la ce mai facem de mâncare noi pentru Sărbători. Atunci când este liberă de la învățat. Pot spune că am un ajutor de nădejde în casă', a declarat pentru Click!, Adriana Iliescu.

În urmă cu câteva săptămâni, fosta profesoară de limba română, povestea că Eliza deja s-a obișnuit cu viața de studentă. „Eliza îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare. Este la facultate acum, nu mai este la liceu.

Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine. Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă', a mai zis ea pentru Click.

adriana-iliescu-eliza-studenta-doua-facultati-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Eliza Iliescu e studentă la două facultăți

Fiica Adrianei Iliescu a fost acceptată la Facultatea de Litere, la buget, iar apoi ea s-a înscris și a fost acceptată la Facultatea de Științe Umane, la taxă. Mama ei o laudă, face față cu brio programelor de studii. „E la două facultăți, se descurcă foarte bine, și-a mai mutat niște ore de la o grupă la alta, pentru că s-a putut, le-a cerut voie profesorilor.

Mai ia taxiul de la o facultate la alta, pentru că nu sunt scumpe, cam 12 lei și ne bucurăm de o toamnă frumoasă’, a declarat Adriana Iliescu pentru playtech.ro.

Mama ei spunea ea va face totul pentru a o ajuta pe fiica ei. Vor plăti taxa din pensie, iar dacă nu se vor descurca, vor face un credit. „Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!, a declarat Adriana Iliescu pentru aceeași sursă.

„Îmi place ceea ce o să fac'

„M-am înscris și la a doua facultate, de Științe Umane. Nu avem nevoie de nimic, de niciun ajutor, a explicat tânăra. „Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură.

Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București, a anunțat tânăra pentru Playtech acum câteva luni.

Adriana Iliescu e considerată cea mai în vârstă mamă din România, ea a născut-o pe Eliza când avea 66 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete