INNA, mult prea dezbrăcată pe scenă. Cum a apărut artista la concertul din Veracruz, Mexic

INNA, cel mai ascultat artist român la nivel internațional de pe YouTube, a susținut un concert în Veracruz în fața a peste 373 000 de oameni.

YouTube a sărbătorit 10 ani de când este în România, prilej cu care artiștii și creatorii de conținut au fost premiați pentru rezultatele deosebite pe care le au pe platformă. Printre câștigători se numără și INNA, desemnată artistul român cel mai ascultat pe YouTube la nivel internațional.

„Transmit toată iubirea mea fiecărei persoane care crede în mine și care îmi ascultă muzica în fiecare colț al lumii, mulțumesc pentru toată susținerea', a spus INNA.

De curând, artista a susținut un concert în Veracruz, Mexic, la festivalul Cumbre Tajin, unde a cântat pe aceeași scenă cu Steve Aoki și Juan Magan în fața a peste 373 000 de oameni, un număr record de participanți la un festival, într-o singură zi.

Cântâreața a impresionat cu piesele ei, cu vocea, dar și cu ținuta îndrăzneață pe care a purtat-o. A apărut într-o salopetă de plasă, cu formele la vedere.

INNA la concertul din MexicSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

INNA e artist internațional

Anul a început în forță pentru INNA cu lansarea 'Just Dance' care include 6 piese compuse și produse pe durata a 16 zile, timp în care a stat izolată în Dance Queens House în cadrul celei mai lungi sesiuni, aflată la cei de-al treilea sezon. Tracklist-ul albumului include 'Ill Be There', Just Dance', Nothing I Won’t Do', Something About You', Start a Fire' și 'We Should Get Lost', piese eclectice, adevărate party anthems care sunt lansate cu vizualuri speciale dedicate create de Florin Burlacu și Andrei Via.

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și streamuri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete