Cum arată acum Claudia Cardinale, una dintre cele mai realizate vedete din Italia?

La fel ca multe alte vedete de film italiene, intrarea Claudiei Cardinale în lumea cinematografiei a fost datorită unui concurs de frumusețe. Avea 17 ani și studia la Centro Sperimentale din Roma, când a participat la un concurs de frumusețe, care a dus la succesiunea ei de roluri.

Interpretările ei despre femeile siciliene au făcut-o remarcată de producătorii italieni, iar combinația dintre frumusețea ei, ochii strălucitori, sexualitatea explozivă și talentul actoricesc i-au garantat practic drumul către celebritate.

După Senilità (1962), ea s-a ridicat în primele locuri ale cinematografiei italiene și a devenit vedetă internațională în clasicul Opt și jumătate (1963) al lui Federico Fellini alături de Marcello Mastroianni. Publicul american s-ar putea să-și aducă cel mai bine aminte de rolul ei principal în filmul lui Sergio Leone Undeva, cândva în Vest (1968).

Viața bate filmul

Claudia Cardinale are doi copii: Patrizio, care s-a născut în afara căsătoriei (tatăl era un francez misterios) la 17 ani și ulterior adoptat de fostul ei soț Franco Cristaldi și Claudia, al cărei tată biologic este Pasquale Squitieri. Cei doi nu s-au căsătorit, însă au fost împreună din 1975 până în 2002.

La Ambasada Italiei din Tunis, a fost votată cea mai frumoasă fată italiană din Tunisia. Premiul ei a fost o călătorie la Veneția în timpul Festivalului de Film de la Veneția. După festival, i s-au oferit roluri de film, dar le-a refuzat și s-a întors la Tunis.

Cu toate acestea, șase luni mai târziu, un producător i-a propus să își facă o carieră în cinematografie, iar ea a plecat la Roma cu părinții ei, doi frați și o soră, luând o casă în Castel Giubileo, un orășel din afara orașului (1957).

A semnat un contract care îi interzicea să se tundă, să se căsătorească sau să se îngrașe. Din această cauză, ea le-a spus tuturor că fiul ei nou-născut (în afara căsătoriei) este fratele ei. Ea nu i-a dezvăluit copilului că este fiul ei până la vârsta de 19 ani.

Cum arată Claudia Cardinale acum?

De-a lungul timpului, Cardinale, acum în vârstă de 84 de ani, a fost comparată cu celebrele Sophia Loren și Gina Lollobrigida, deși unii ar spune că a făcut filme mai bune decât cele două. De asemenea, a fost comparată și cu Brigitte Bardot, cea cu care a făcut un singur film (Western French French King din 1971).

Claudia CardinaleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

În prezent, ea este încă activă pe platourile de filmare și a primit numeroase roluri, chiar anul trecut. Ea luptă pentru drepturile femeilor și este ambasador de bunăvoință pentru UNESCO.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete