Elena Merișoreanu l-a făcut de râs pe Cătălin Măruță: „M-am întâlnit cu Andra și…”

Elena Merisoreanu a ajuns pe mana medicilor

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară din România. Invitată recent în emisiunea „La Măruță', aceasta a dezvăluit un aspect pe care Cătălin Măruță nu ar fi vrut să-l facă public.

În cadrul emisiunii, numeroși invitați îi aduc prezentatorului cadouri care mai de care mai interesante și dece nu, mai apetisante. Interpreta de muzică populară l-a dat de gol pe acesta, spunând că familia Măruță nu are parte acasă de aceste lucruri pentru că soțul Andrei nu le duce acasă.

„Măruță nu duce niciodată nimic acasă. M-am întâlnit cu Andra și am întrebat-o dacă i-a dat ceva din emisiune. Mi-a zis: Ce? Păi, el nu aduce nimic, niciodată', a dezvăluit Elena Merișoreanu în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

Seria dezvăluirilor nu s-a oprit aici. Celebra artistă a povestit un moment remarcabil pe care Cătălin l-a făcut la un eveniment la care au participat împreună.

„Eram la bulibașa în Sibiu, Dumnezeu să îl ierte. L-am chemat pe Măruță la masă și mi-a zis: `Nu, mai întâi fac de mâncare pentru echipă`. Deci, Măruță niciodată nu duce nimic acasă', a mai spus celebra interpretă de muzică populară.

Mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, Elena Merișoreanu a întâmpinat câteva probleme de sănătate la sfârșitul acestei primăveri. Ea a avut nevoie de intervenție chirurgicală din cauza unor afecțiuni pe care le avea la stomac.

„M-am dus la doctor la endoscopie, că am zis că mă doare stomacul. Am făcut ecografia și mi-a zis: `Draga mea, dacă din clipa asta nu te duci să te operezi, plesnește, că e plină cu pietre`. A zis: `Doamnă, dimineață la 6.30 vă iau la operație. S-ar putea chiar la noapte să vă iau. M-a operat la prima oră și când mi-a arătat, mi-a zis: `Aveți pietre pentru o fundație aici`.

Fără medici am fi terminați. M-au operat vineri. Acum mă simt bine, numai că eram balonată. Cum mâncam ceva, vomitam, eram foarte balonată și eu credeam că am probleme cu stomacul. De fapt, stomacul mă durea din cauza fierii, că era plină. Dacă nu mă operam, o mierleam repede, că era full. Mai era un pic și pocnea', a declarat Elena Merișoreanu acum mai bine de o lună, potrivit libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete