Elena Matei: “După doi ani de pandemie trebuia să ne unim, nu să facem război”

Moldoveancă de origine, Elena Matei are mare succes ca model internaționl, în SUA si este fana celebrei trupei The Cranberries. Sub numele de Mateia ea a înregistrat un cover după piesa “Zombie”, încercând astfel să tragă un semnal de alarmă împotriva războiului din Ucraina.

model-mateiaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Frumoasa moldoveancă, Elena Matei, apreciată în lumea modellingului pentru chipul ei angelic și pentru formele perfecte a înregistrat un nou cover, din solidaritate cu poporul ucrainean. Și nu este unul oarecare, ci o variantă inedită a melodiei “Zombie” a celor din trupa The Cranberries.

Într-o perioadă nesigură, când în Ucraina, la doi pași de familia ei din Moldova, au loc conflicte puternice, Mateia a revenit cu o surpriză muzicală. Solista moldoveancă aflată în America unde lucrează ca model a venit ideea de a realiza un cover după o piesă celebră: “Melodia aceasta întodeauna a fost aproape de sufletul meu, pentru că transmite un mesaj puternic emoțional. Am înregistrat-o în Los Angeles acum ceva timp, însă am simțit că acum este momentul potrivit ca oamenii să o redescopere, dar de această dată în varianta mea. Fiind vorba despre un cover și nu despre un videoclip complex al unei piese proprii, filmarea a durat doar două ore. Am vrut ceva simplu, pentru că mi-am dorit ca mesajul puternic să capteze toată atenția. Locuiesc deja de ceva timp în Statele Unite, așa că am început să lucrez de curând cu o super echipă din Los Angeles', spune ea. Elena este fana trupei și a încercat astfel să tragă un semnal de alarmă pentru războiul din Ucraina. “Îmi place trupa The Cranberries foarte mult, iar piesa Zombie' este un tribut adus de mine regretatei soliste Dolores O’Riordan. Mă simt foarte tristă pentru ceea ce se întâmplă în această perioadă în Ucraina. Nu credeam că voi vedea așa ceva în ziua de azi. E o perioadă dificilă pentru noi toți! După doi ani de pandemie trebuia să ne unim, nu să facem război. Lucrez la un album care este încă în lucru și colaborez cu mai multe persoane din România și din USA”, spune Mateia pe care o găsiți și pe instagram la adresahttps://www.instagram.com/tv/CaaA2solvHZ/?utm_medium=copy_link

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete