Elena Ionescu, teamă de o nouă relație: „Dacă-ți găsești un om trebuie să fie…”

Elena Ionescu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Dacă pe plan profesional are toate motivele să fie liniștită, pe plan personal lucrurile nu mai stau la fel.

Elena Ionescu a vrut să-și întemeieze o familie alături de omul care părea a fi un partener ideal de a-și petrece viața. Din nefericire, la scurt timp de la nuntă, viața artistei a fost cutremurată de un divorț care i-a produs multe traume sufletești.

Frumoasa brunetă este mult mai selectivă și de aceea, spune ea, acum este tot singură. Mai mult decât atât, aceasta a declarat la Antena Stars că în urma acestei căsnicii eșuate a căpătat mult mai multă înțelepciune și acum a dezvăluit ce n-ar mai putea ierta vreunui bărbat care va fi în viața sa.

În prezent, Elena Ionescu se ocupă de copilul pe care îl are împreună cu bărbatul de care a divorțat la scurt timp după ce au mers la altar. Dacă bărbatul și-a refăcut viața, artista este încă singură și a explicat care îi sunt temerile. Artista a explicat că viața i s-a schimbat, iar atitudinea ei este de a fi extrem de precaută atunci când se gândește la o posibilă relație. Din acest motiv, spune ea, nu are o întotdeauna un comportament potrivit față de persoanele care îi ies în cale.

„Încerc să-mi găsesc liniștea departe de ochii lumii acum. În momentul ăsta mi-e greu să mai trăiesc momentul de îndrăgosteală, dar acum gândesc mult mai rațional și mă deranjază rațiunea asta. Pentru că, uneori, pui din start o etichetă unui om pe care poate nu o are. E rău să gândești prea mult unori, riști să rămâi singur. Eu sunt disponibilă, dornică, dar vreau totul sau nimic', a mărturisit Elena Ionescu la Antena Stars.

Cântăreața a mai spus că eșecul prin care a trecut a învățat-o să fie mai atentă la persoanele din jurul ei. Elena susține că omul care îi va fi alături va trebui să fie unul muncitor, să tragă în aceeași direcție cu ea, să nu plece la prima problemă apărută și să se susțină reciproc.

„Cred că dacă-ți găsești un om trebuie să fie ca tine, să fie muncitor ca tine. Îți dai seama din detaliile mici, eu de mult timp suflu și în iaurt, de aia sunt și singură, pentru că sunt atentă la detaliile mici care arată multe lucruri. Îmi place psihologia oamenilor. Un om fals se vede atunci când ție îți este puțin greu și el fix atunci are puțină treabă.
Adică când e frumos împărțim totul, dar când se ivește o problemă îl vezi că nu mai vine să te ajute, să stea lângă tine cu un sfat. Trebuie să fie un om care să te susțină moral, nu să stea lângă tine să aștepte să-ți treacă.

Acesta este unul dintre detaliile care pentru mine contează. Arată-i că ți-e puțin greu, chiar și când nu-ți e, să vezi dacă e acolo, să vezi cum pune problema. Toți trecem prin asta, de aceea devenim mai maturi, mai atenți', a mai spus cântăreața la „Star matinal… e pe val'.

Foto: Instagram 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete