După ce a luat BAC-ul, Carmen Simionescu a luat o hotărâre! Ce facultate va urma fiica lui Adrian Minune

Vezi pozele

Fata lui Adrian Minune, Carmen, se poate lăuda cu carieră onorabilă la vârsta ei și nu îi lipsește nimic. Cu toate acestea, ea vrea să-și continue studiile și să termine o facultate. Așadar, tânăra a susținut, astăzi, examenul de admitere.

După ce a luat examenul de bacalaureat cu note destul de bune, Carmen Minune a decis să se înscrie la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (S.N.S.P.A.). Cântăreața a fost, astăzi, la facultate și a dat examenul pentru specializarea Management, conform spynews.ro. Tânăra a avut o mulțime de spectacole tot anul, însă acest lucru nu a împiedict-o să învețe pentru examenul maturității.

După ce a luat BAC-ul, Carmen Minune a luat o hotărâre

Carmen Simionescu, după numele ei real, a promovat bacalaureatul cu nota 8.7 la Limba şi literatura română, 6.05 la Istorie și 7.4 la Geografie, cu o medie finală de 7.38.

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, are 19 ani, şi a devenit cunoscută, după ce a lansat mai multe piese de succes. Una dintre melodiile celebre ale tinerei este „Domino'. Carmen Simionescu a atras atenţia asupra ei, după ce a fugit de acasă cu fostul iubit, Franco, împreună cu care a avut o relaţie cu năbădăi. În prezent, artista care e cunoscută drept Karmen se iubește cu regizorul Bogdan Daragiu.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu fiica lui Adrian Minune, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Carmen Simionescu a luat examenul de Bacalaureat 2017! Ce note obținut fiica lui Adi Minune

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete