Elena Gheorghe, amintiri din copilărie. Ce o puneau părinții ei să facă atunci când era mică: „Ne-au implicat în toate activitățile”

Elena Gheorghe și-a adus aminte de perioada copilăriei și a povestit la ce treburi o puneau părinții ei. Cântăreața a lansat recent și o nouă melodie, care se numește „Pirifana'.

Elena Gheorghe a fost foarte harnică și a adunat recolta de struguri din acest sezon. Și nu acasa la ea, ci în deplasare, mai exact la Casa Timiș, locația în care a filmat videoclipul noului single ,„Pirifana'. Cântăreața a vrut să dea o mâna de ajutor staff-ului pentru setup-ul necesar filmării, și a adunat câteva coșuri de struguri din via locației de pe Valea Prahovei, amintindu-și de perioada copilăriei: „Am luat parte la toate treburile gospodărești când eram mică. Părinții ne-au implicat în toate activitățile casnice. Am cules și struguri, am preparat și must, am gustat din toate frumusețile vieții. Și acum am retrăit acele momente, mai ales că locația este de poveste, așa cum o puteți admira în videoclip'.

elena-gheorghe-13SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Filmările au durat o zi, iar Elena a schimbat trei ținute. „A fost o zi superbă de toamnă, cu soare, iar filmările au decurs perfect. Pot spune că a fost diferit de orice clip pe care l-am mai filmat până acum. În natură te simți, liber, relaxat. Clar am avut o altă stare, și un vibe care s-a oglindit în rezultatul final. Sper să vă placă și vouă! Cât despre piesa: Inima mea, cântă cum vrea ea…', a declarat Elena Gheorghe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete