Elena Chiriac de la „Survivor” a răbufnit după ce Cucu a zis că a avut o relație cu ea: „Cred că a existat o neînțelegere…”

De curând, Cucu a dezvăluit într-o emisiune de televiziune că el și Elena Chiriac au avut o relație de iubire. Acum, după ce s-a încheiat „Survivor România' 2022, după ce s-a întors din Republica Dominicană, vedeta a făcut mărturisiri pe acest subiect.

Elena Chiriac neagă că a avut o relație cu Cucu. Sportiva spune că este vorba despre o neînțelegere și că au fost doar prieteni. „Inexistentă, neînțelegere… (n.r. – așa a definit legătura ei cu Cucu). Cred că a existat o neînțelegere la capitolul ăsta, mai ales că eu eram în Survivor. S-a înțeles greșit. Vreau să spun că noi suntem în continuare prieteni. Noi am fost prieteni. Am fost la UNTOLD împreună. Nu ne-am pupat', a spus Elena Chiriac în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

elena-chiriac-si-cucu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Tot la Pro TV, Elena Chiriac a spus că Emil Rengle i-a făcut avansuri la „Survivor România' 2022. „Emil Rengle mi-a făcut avansuri. Au fost momente în care a avut o tentativă de a se apropia de mine. M-a chemat să dorm lângă el în baracă. Am dormit până la urmă lângă el în baracă', a dezvăluit Elena Chiriac la PRO TV.

Ce a spus Cucu despre Elena Chiriac

Cucu de la „Noaptea Târziu’ și fost concurent la „Survivor România’ 2022 a vorbit despre relația secretă pe care a avut-o cu Elena Chiriac, finalista sezonului din 2022, „Survivor’. El a lăudat-o pe vedetă într-un interviu pentru Cancan.

„Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi. (n.r. – Motivul despărțirii) distanța a fost, că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă, și am zis: Bă, decât să așa, am mai rărit din discuții!. E mișto Elena, dar în același timp suntem oameni și cumva din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență.

Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! Știi cât hate îmi iau pentru că oamenii știu că a fost ceva între noi?

Îmi scriau oamenii «Bă, vezi că asta nu e de nasul tău, nu se uită la tine, că nu ai atâția bani câți au alții!». „Oamenii o cataloghează pe Elena, ei nu știu cine e Elena, eu știu cine e Elena. Și oamenii cred că e «gold digger-iță» și că urmărește să fie doar cu oameni cu bani, că e frumoasă și că profită de lucrurile astea. Preconcepții! Ea e genul de persoană care dacă vibe-uiește cu cineva, vibe-uiește, dacă nu, nu! Poate să fie ăl mai bogat sau ăl mai sărac!’, a dezvăluit Cucu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete