Elena Chiriac a spus ce va face cu banii câștigați la „Survivor România”: „Să investesc în tot ce înseamnă educația mea”

Elena Chiriac, fosta concurentă din echipa Faimoșilor, a dezvăluit ce vrea să facă cu banii pe care i-a câștigat la „Survivor România'. Sportiva deja și-a făcut planurile.

După 5 luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, Elena Chiriac s-a întors acasă, însă fără marele premiu. Concurenta care a făcut parte din echipa Faimoșilor a ajuns până în finală, însă a pierdut în fața lui Alex Delea, concurentul din echipa Războinicilor.

Într-un interviu recent, Elena Chiriac a spus ce are de gând să facă cu banii pe care i-a primit cât timp a stat la „Survivor România'. Ea are de gând să-i investească în apartamentul său, dar și să îi folosească pentru educația ei.

„Vreau să mobilez apartamentul în care locuiesc, să îmi cumpăr o mașină și să investesc în tot ce înseamnă educația mea, dezvoltare personală pentru că am 20 de ani, o viață înainte și multe de învățat, iar pentru asta banii sunt necesari de cele mai multe ori. Educația nu este gratis în Anglia', a declarat Elena pentru Fanatik.

De patru ani, ea s-a mutat în Anglia, acolo unde locuiește cu mama ei. Cele două au plecat din România, pentru că și-au dorit o viață mai bună. „Am părăsit România în 2018. Mama a plecat cu câteva luni înainte pentru a-mi oferi un trai mai ușor în momentul în care ajung și eu. Am plecat pentru că ne doream o viață mai bună, pentru că România nu îmi oferea ceea ce îmi doream de la viață. Îmi doream foarte mult să fac actorie și simțeam că vreau să fac asta la cel mai înalt nivel, ceea ce am și făcut. Mama mea este o femeie puternică și a dus foarte greu această mutare, pentru că am fost singure când am plecat, ne-am luptat cu multe greutăți și multe prejudecăți, dar într-un final am reușit. Acum trăim o viață superbă cu pisicuța mea la Londra, o viață pe care nici măcar nu aș fi putut să mi-o imaginez când am plecat, mi se părea departe. Am reușit amândouă să facem tot ce ne-am propus și suntem fericite că ne-am asumat riscul acesta', a mai spus Elena Chiriac.

Elena-Chiriac-Survivor-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Am fost la Survivor și am supraviețuit'

„Survivor România' i s-a părut cea mai grea experiență pe care a trăit-o vreodată până în prezent. Elena Chiriac a fost concurentă și la Ferma, însă acolo este o cu totul altă activitate. Deși a fost foarte dificil în junglă, sportiva a reușit să reziste timp de 5 luni. „A fost cea mai grea experiență pe care am trăit-o în toată viața mea și probabil că orice voi trăi în viitor nu va fi la fel de greu ca Survivor. Știu că experiența asta mă va face ca orice greutate voi întâmpina în viața asta să mi se pară ușoară. Am fost la Survivor și am supraviețuit', a declarat Elena Chiriac, pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete