eJobs implineste 2.500.000 de CV-uri active. Clientii sai genereaza 30% din PIB.

Numarul companiilor care au recrutat prin intermediul eJobs este de aproximativ 200.000.

Cu ocazia acestei ‘aniversari, eJobs.ro a realizat un infografic care prezinta cele mai importante etape in atingerea acestei cifre impresionante.

Frumoasa cifra de 2.500.000 de CV-uri reprezinta un moment festiv pentru eJobs.

Suntem cea mai mare si mai relevanta baza de date de candidati din Romania, fapt ce ne onoreaza si ne responzabilizeaza in egala masura atat fata de candidati, cat si fata de angajatori', afirma Laura Chilom, PR Executive eJobs.ro.

Cu peste 160.000 de posturi listate in 2012, eJobs conecteaza angajatorii cu o audienta activa de candidati care ar umple capacitatea Ateneului Roman de peste 3.150 de ori sau pe cea a Arenei Nationale de 45 de ori.

Cifra de afaceri a clientilor eJobs din 2012 a depasit nivelul de 40 de miliarde de Euro, adica peste 30% din PIB-ul Romaniei.

eJobs este astfel nu doar cel mai mare portal de job-uri, ci si un motor pentru economia tarii, intrucat intermediaza in mod eficient cererea si oferta pe piata muncii, potrivind perfect oportunitatile profesionale deosebite cu profilul, experienta si asteptarile candidatilor.

Un top 5 al oraselor cu cel mai mare numar de CV-uri inregistrate pe eJobs plaseaza pe primul loc, asa cum era de asteptat, capitala, peste 800.000 de CV-uri fiind inregistrate de candidati ce locuiesc/lucreaza sau isi doresc sa lucreze in Bucuresti.

Cluj Napoca ocupa pozitia 2, cu peste 150.000 de Cv-uri, urmat indeaproape de orase precum Timisoara si Brasov, cu peste 130.000 de CV-uri.

Locul 5 este ocupat de orasul Iasi, ce aduce aproape 117.000 de CV-uri inregistrate in baza de date eJobs.

Printre domeniile cu cel mai mare numar de CV-uri, se regasesc departamanete ce au avut de-a lungul anului trecut si cel mai mare numar de posturi scoase la concurs: Vanzari, Administratie, Achizitii Logistica sau Turism/Hotel Staff.

Vezi şi ce este PIB-ul unei țări şi cum se calculează, precum şi ce este inflația și cum se calculează aceasta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Cariera