Ei sunt ZUper finaliștii „Luptă pentru nuntă”! Votează-ți preferații!

Simona și Valentin, Marius și Livia, Radu și Andreea sunt ZUper finaliștii „Luptă pentru nuntă'. Ei sunt îndrăgostiții care speră să câștige nunta de 35.000 de euro organizată de Radio ZU împreună cu Ambasad’Or Events.

Simona are 36 de ani și este Administrator de Credite, în timp ce Valentin are 35 de ani, este Kinetoterapeut și Antrenor de Natație. Cei doi se declară ZUper pregătiți pentru toate provocările „Luptă pentru nuntă'. Ca să demonstreze acest lucru, Simona și-a pregătit deja rochia de mireasă pentru probe. Relația lor a început acum 2 ani și sunt hotărâți să ajungă în finală.

Marius are 26 de ani și este Manager Zonal, în timp ce iubita lui, Livia, are 27 de ani și este Project Manager. Sunt împreună de 3 ani, iar anul acesta, în iunie, au programată deja cununia civilă. Premiul cel mare, nunta de 35.000 euro, le-ar pica mănușă.

Radu și Andreea. El 27 de ani, ea 27. El Manager, ea Contabil. Pentru ei „Luptă pentru nuntă' vine perfect în completarea cererii în căsătorie care s-a întâmplat de curând. Sunt de 4 ani împreună, iar acum 2 ani, ca să-și sărbătorească iubirea, au sărit cu parașuta.

Ei sunt îndrăgostiții care se pregătesc pentru petrecerea vieții lor. Până atunci, însă, au provocări de făcut și voturi de obținut.

Între 2 – 5 martie tu ai posibilitatea să-ți votezi preferații pe https://radiozu.ro/nunta.

Ascultă-i pe toate frecvențele Radio ZU, urmărește-i pe Visual Radio (https://radiozu.ro/live) și pe conturile social media Radio ZU – Youtube, Facebook, Instagram.

Buzdu, Emma și Morar caută mire și mireasă pentru o nuntă de 35.000 de euro

O singură pereche de îndrăgostiți va fi THE ONE. Pentru al doilea an consecutiv, Radio ZU împreună cu Ambasad’Or Events oferă posibilitatea îndrăgostiților să câștige o nuntă de 35.000 de euro. Prima ediție „Luptă pentru nuntă', din februarie 2019, „i-a dus' în fața altarului pe Horia și Adelina, „Sportivii' așa cum au fost ei botezați de Buzdu, Morar și Emma. În toamna anului 2019, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit și s-au bucurat alături de invitații lor de nunta de 35.000 de euro organizată de Ambasad’Or Events.

Nu uita!
Hiturile se ascultă la ZU!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial