Dan Negru, într-o poză clasică din copilărie. Ce a atras imediat atenția?

Dan Negru este o prezență constantă pe ecranele TV. Un veteran al show-urilor de divertisment, acesta a postat o imagine de când era mic, alături de un citat din G. Călinescu. Un detaliu a atras atenția unui fan.

„Îmi privesc fotografiile vechi și văd în ele un băiețaș care poartă numele meu…'. Citatul îi aparține cunoscutului scriitor George Călinescu și a însoțit o imagine de tipul „atunci și acum'. Mai exact, o poză cu Dan Negru în copilărie și una din prezent.
Comentariile nu au întârziat să apară. Oamenii și-au amintit de emisiunile de Revelion pentru care prezentatorul TV este atât de cunoscut, dar au fost curioși și în legătură cu planurile pe care le are vedeta.
„Dane, te urmăresc, te apreciez foarte mult pentru tot ceea ce-ai făcut la tv și nu numai, te admir enorm, dar ce emisiune mai faci în septembrie? Să fii sănătos și iubit, Dan Negru!' a scris cineva. Altcineva a remarcat: „Același șmecher și acum,de mic se vede talentul fiecăruia. Glumesc, Dane, cu ajutorul Bunului Dumnezeu sperăm să fie mai bine în Țara noastră frumoasă Dacia (România). Te salut și te respect pentru ceea ce ești!!! Doamne ajută!'

Dan NegruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Un comentariu a ieșit în evidență și a atras aprecierea și amuzamentul celor care îi urmăresc postările lui Dan Negru.
„Dane, erai fetiță când erai mic?', a comentat cineva, spre deliciul celorlalți.

Legendele cu Dan Negru

În vârstă de 50 de ani, Dan Negru este unul dintre numele cele mai cunoscute din industria de divertisment. A prezentat, în stilul lui caracteristic, debordând de entuziasm, nenumărate emisiune și a abordat formate TV din cele mai diferite.
Cea mai recentă producție TV pe care a prezentat-o a fost emisiunea „Legendele cu Dan Negru'. Un format atipic de emisiune, cu unele dintre cele mai apreciate personalități de la noi. Pornind de la 10 poze, invitații erau provocați la discuții despre propriile povești de viață.
Foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete